Annonce
Nordfyn

Iværksætter bag ny sportsbutik i Otterup

Ivan Sprehn er manden bag den nye sports- og streetwearbutik i Otterup. Til sommerhusgæsterne er der også både sommertøj og badetøj på hylderne.Foto: Thomas Gregersen
Ivan Sprehn bor i Hasmark med sin familie. Nu har han åbnet butikken Supercharged ved siden af Matas i Jernbanegade.
Annonce

Otterup: På grund af coronakrisen er skiltet på facaden endnu ikke nået frem til den nye butik, men inden længe kommer der til at stå Supercharged - og det ord kunne også være beskrivelsen af manden bag forretningen. Det er iværksætteren Ivan N. Sprehn, der står bag Supercharged. Han har tidligere blandt andet drevet tøjbutik i Rosengårdcentret, hvor han forhandlede dyrt mærkevaretøj fra Gant.

Ivan Sprehn har desuden arbejdet i et fitnesscenter i Odense, uddannet sig som personlig træner og fitnessinstruktør samt læst til markedsføringsøkonom med fokus på brandingstrategi og økonomi.

- Jeg har altid haft med tøj at gøre. Nu har jeg valgt at kombinere mine erfaringer fra tøjbranchen med min uddannelse til personlig træner og fitnessinstruktør, fortæller han.

Ivan Sprehn kalder Supercharged en multibrand store, der har flere populære mærker på hylderne. Her finder man både streetwear samt beklædning og udstyr til alle former for idræt fra yoga til kampsport og der er også et udvalg af kosttilskud og energidrikke.

Inden længe vil man også kunne finde Superchargeds eget brand, der er specielt designet til butikken.

Udover en række kendte mærker vil Supercharged også forhandle sit eget brand. Foto:Thomas Gregersen
Annonce

Butik og showroom

- Vi udskrev en international designkonkurrence på nettet og fandt en designer fra Malaysia, der ramte lige det vi ledte efter, fortæller Ivan Sprehn, der glæder sig til at kunne præsentere den første Supercharged-kollektion i løbet af sommeren.

Udover at holde åbent som almindelig butik vil de nye lokaler i Jernbanegade også fungere som showroom for kollektionen, hvor andre forhandlere kan komme og opleve produkterne.

- Det har da været at starte forretning under corona-lockdown, men herfra kan det kun blive bedre når sommeren kommer og vejarbejdet herude på Jernbanegade går på pause i turistsæsonen, fortæller Ivan Sprehn.

Han bor sammen med sin familie i Hasmark og børnene går på Sletten Skole i Otterup.

- Det er jo en fantastisk sidegevinst, at børnene kan gå herind og sidde og lave lektier i baglokalet, siger Ivan Sprehn.

Han er glad for at kunne udfylde endnu et af de tomme butiksvinduer i byen.

- Der sker virkelig meget i Otterup lige nu. Det er ligesom om, der er opstået en slags synergieffekt og en ny optimisme. Der er startet flere nye butikker og snart åbner der café og spisested i Bredgade, siger Ivan Sprehn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce