Annonce
Odense

Italiensk pizzeria og delikatesse får bøde for dårlig hygiejne: - Vi er kun mennesker

Rosticceria på Hjallesevej fik en sur smiley, da Fødevarestyrelsen kom på kontrolbesøg den 25. november. Foto: Google Maps
Ejeren af Rosticceria erkender, at der skal rettes op på rengøringen, efter at Fødevarestyrelsen har givet den italienske delikatesse-kæde en sur smiley og uddelt to bøder til butikken på Hjallesevej.
Annonce

Odense: Skimmellignende vækst flere steder, støvlag og visne blade på hylder og beskidte køkkenredskaber.

Sådan lyder en del af kritikken i en rapport fra Fødevarestyrelsen, som har resulteret i en sur smiley til den italienske delikatessebutik og pizzeria, Rosticceria på Hjallesevej.

Kontrollen blev udført den 25. november og gav udover den sure smiley to bøder af 10.000 kroner til ejeren af butikken, Christos Zografos.

Den ene bøde blev givet for en lang række overtrædelser af reglerne for god hygiejne. Her beskriver rapporten blandt andet, at der var indtørrede madrester på nogle redskaber. Det samme var tilfældet med en hakkemaskine, der ifølge rapporten stod med indtørret ost. Og derudover peger kontrollanten på problemer omkring en vask:

”Vasken i produktionskøkken til pizzadej er belagt med skimmellignende belægninger og er stoppet. På bordet ved vasken er der ophobning af uvedkommende genstande som værktøj, en sæk med mørtel, papirer mv.”, står der i rapporten.


Når man har travlt, kommer der til at ske fejl. Vi er kun mennesker. Vi er ikke guder. Men vi gør det så godt, vi kan.

Christos Zografos


Den anden bøde på 10.000 kroner blev givet, fordi døren til butikken trods tidligere henstillinger ikke var blevet sikret mod skadedyr.

”Døren i butikken slutter ikke tæt forneden og ved samling med mulighed for indtrængen af skadedyr”, skriver Fødevarestyrelsen.

Annonce

Ejer: Vi har haft for travlt

Christos Zografos ejer tre butikker under navnet Rosticceria og desuden restauranten Mona Lisa i Brandts Passage. Han erkender, at der ikke har været tilstrækkeligt styr på rengøringen i butikken på Hjallesevej og forklarer det med, at der har været travlt.

- Når man har travlt, kommer der til at ske fejl. Vi er kun mennesker. Vi er ikke guder. Men vi gør det så godt, vi kan, siger Christos Zografos, der vil bruge den sure smiley som en anledning til at få stammet op på tingene på Hjallesevej.

- Det er fint, at de kommer forbi og kontrollerer tingene. Det gør jo, at vi vågner op. Men jeg vil nu også sige, at det lyder mere voldsomt, end det er, siger Christos Zografos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce