Annonce
Volleyball

Italiener fyret og sydamerikaner hentet

Fatmir Perez har et flot CV som volley-toptræner rundt omkring i verden. Foto: Middelfart VK
Middelfarts ligahold i volley skifter træner før den kommende sæson.

VOLLEYBALL: Der er gang i svingdøren hos Middelfart elitehold i volleyligaen. Klubben har netop præsenteret den nye træner Fatmir Perez, som er halvt brasilianer og halvt peruaner, og han skal være cheftræner for den kommende sæson og tiltræder den 1. september.

Perez er tidligere colombiansk landstræner, klubtræner i Holland og Saudi Arabien, og talent- og seniortræner i Peru og Brasilien. Han skal også stå for en del af ungdoms-træningen i Middelfart - Vi forventer os naturligvis meget af Fatmir, og ser meget frem til at have som træner i klubben. Vi tror det vil komme til at bidrage rigtig godt i vores sportslige set up, hvor udviklingen stadig er central. Men der vil givetvis også komme nogle udfordringer omkring det kulturelle, men netop dette er noget, som klubben har prøvet mange gange før, så mon ikke at det også går denne gang, udtaler sportschef Jacob E. Petersen i en pressemeddelelse.

Middelfart har valgt at opsige aftalen med italieneren Matteo Pazienza efter kun en enkelt sæson, selv om aftalen var på to år.

- Vi har på mange måder være glade for Matteo og den pligtopfyldende og hjælpsomme person, som han er. Men vi føler. at vi har brug for en leder, som blandt andet har mere erfaring fra øverste hylde, og som kan hjælpe holdet i den absolutte top af dansk volley igen. Vi ønsker Matteo alt det bedste videre på hans trænervej. fastslår sportschef Jacob E. Petersen.

Middelfart endte lige uden for medaljerækkerne som nummer fire og satser i den kommende sæson på at kunne præge elitedivisionen i endnu højere grad end i den netop overståede sæson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce