Annonce
Erhverv

It-millionær: - Jeg overtager hele Coisbo Beer

Michael Sandal overtog i sommer Bryggeriet Flakhaven, hvor hans kone Hanne Sandal står for den daglige drift. Nu har han ifølge en pressemeddelelse også overtaget hele Coisbo Beer efter en konkurs.

Erhvervsmanden Michael Sandal siger, at han nu viderfører det roste, men konkursramte, fynske bryggeri Coisbo Beer alene.

Tirsdag aften udsendte it-millionær Michael Sandal, Odense, en pressemeddelelse, der meddelte, at han har overtaget alle de værdier, der tidligere tilhørte Coisbo Beer Aps. Det omfatter også varelager, varemærker, lejemål, kunder og ansatte.

Selskabet blev erklæret konkurs af skifteretten 26. september. Ifølge Michael Sandal vil han føre bryggeriet videre i et nyt selskab, som har fået tilført penge til drift og udvikling.

Annonce

Anders Coisbo ikke medejer

Coisbo Beer blev stiftet og opbygget af brygmester Anders Coisbo, Morud, i 2007. Han har vundet anerkendelse og mange priser for sine øl, som også er blevet solgt i mange lande.

I 2015 købte Michael Sandal sig ind i virksomheden, hvor han ejede halvdelen af anparterne.

I sommer overtog han desuden restauranten Bryggeriet Flakhaven i Odense, og det var meningen, at den skulle drives sammen med Coisbo Beer, og at Anders Coisbo skulle stå for øllet i mikrobryggeriet under rådhuset.

Det nye selskab bag Coisbo Beer er ifølge pressemeddelelsen udelukkende ejet af Michael Sandal.

Tjente stort på it-firma

Michael Sandal solgte i 2014 it-virksomheden Team Online i Odense til koncernen EG og fik en indtægt på omkring 100 millioner kroner ud af handlen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anders Coisbo til denne artikel, men på sin Facebook-side har han skrevet dette opslag:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce