Annonce
Odense Bulldogs

Ishockeyklubber under pres: Spisning efter træning sparet væk

I Sønderjyske er der ikke mad til spillerne efter træningen. Og ligaformanden fortæller om klubber "til tælling". Fredag aften tager Odense Bulldogs mod Aalborg Pirates - før coronaen en mulig kassekamp nu en tabsgivende begivenhed. Foto: Ludvig Dittmann/Ritzau Scanpix
Ishockeyligaens formand fortæller om klubber presset på likviditeten og med store tab på blandt andet fredagskampe. I Sønderjyske er spisningen efter træning sløjfet.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs skal fredag aften forsøge at revanchere tirsdag aftens noget sløve indsats i Herning, hvor et afbudsramt hjemmehold uden besvær vandt hele 7-1.

På hjemmebanen VinMedKant Arena kommer Aalborg Pirates på besøg, og mens fynboerne kæmper i bunden af grundspillet - dog med kontakt til klubberne lige over sig - ja så topper piraterne fra det nordjyske rækken.

En sådan fredagskamp i Odense ville før coronakrisen givet haft et godt tag i publikum, men kun få hundrede vil overvære opgøret mellem Bulldogs og Pirates på grund af corona-restriktionerne

Sønderjyske-direktør og ligaforeningens formand, Klaus Rasmussen, mener, at det - trods de få tilskuere til ishockey - vil være "uansvarligt" at afbryde sæsonen. Det siger han i et interview med Der Nordschleswiger.

Annonce

Til tælling

- Vi kan ikke lukke butikken, så forsvinder interessen for vort produkt. Vi har også en tv-aftale, som vi skal opfylde. Vi må hænge på og håbe på fulde lægter i slutspillet, siger Klaus B. Rasmussen, der dog pointerer, at situationen er alvorlig:

- Klubberne er tvunget i knæ og til tælling lige nu. Der mangler likviditet, for der kommer ikke penge i kassen. De faste udgifter er stadig de samme. Ved fredagskampene er vores omsætning normalt mellem 150.000 og 200.000 kroner. Ved vores seneste fredagskamp var omsætningen på 4800 kroner.

Hos Sønderjyske er de formindskede indtægter gået ud over spillernes daglige vilkår. For eksempel har klubben sløjfet spisningen efter træningen, og med hensyn til materialer bliver der både sparet og genbrugt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce