Annonce
Sport

Irriteret Hodgson: England er besat af Wayne Rooney

I England handler alt om Wayne Rooney før VM, og det er landstræner Roy Hodgson træt af.

Annonce

Rooney, Rooney og lidt mere Rooney. I England er der alt for meget fokus på Wayne Rooney mindre end to uger før VM-starten i Brasilien

Det mener i hvert fald Englands landstræner, Roy Hodgson, som har svært ved at forstå, hvorfor hans landsmænd taler så meget om Manchester United-stjernen og så lidt om resten af den engelske VM-trup.

- Det er lidt trist, at landet er så Wayne Rooney-besat. Han er et meget vigtigt medlem af truppen, som prøver sit bedste hele tiden. Hverken mere eller mindre, siger Roy Hodgson ifølge The Guardian.

- Vi deler ikke denne besættelse af Wayne, og vi mener, at folk som Danny Welbeck, Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Ross Barkley og Adam Lallana også kan gøre det godt og lave mål. Det er derfor, man har et hold.

Siden sit store landsholdsgennembrud ved EM i 2004 har Rooney regelmæssigt skullet bære de engelske tilhængeres håb om endelig at lave et stort resultat ved en slutrunde.

Men England har som oftest skuffet, og efter Rooneys blege indsats i englændernes 3-0-sejr over Peru fredag aften, er stjernespilleren på ny kommet i fokus.

Nu mener dele af den engelske presse, at Rooney har fået for lang snor på landsholdet. Men Hodgson er træt af at skulle forsvare sin udtagelse af den formsvage angriber.

- Wayne og Steven Gerrard har aldrig bedt om at blive ophøjet til den position, de har nu, de har den, fordi de er dygtige spillere. Og de fortjener den rolle.

- Jeg beder ikke spillerne om at imponere mig hele tiden for at retfærdiggøre min tro på dem. Hvis de spiller for England, som de gør for Manchester United og Liverpool, så vil jeg være glad, siger Roy Hodgson.

England åbner VM med kampen mod Uruguay 14. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce