Annonce
Debat

Irriterende forstyrrelser uden grund

Annonce

Læserbrev: Hvor er det irriterende, at telefonsælgere skal have lov til at forstyrre privatlivets fred og ringe til folk, der absolut ikke har brug for deres hjælp og heller ikke har bedt om den. Hvis folk har brug for en ny forsikring eller en anden avis, så kan de da bare ringe og bestille det.

Man bliver ringet op, mens man tager sig en morfar, mens man er på arbejde, eller mens man kører på motorvejen. Det burde forbydes.

Hvis man ikke kan få et forbud mod denne chikane, så vil jeg foreslå at vi alle ringer til alle avisredaktioner og til alle forsikringsselskaber og spørger dem om diverse tåbeligheder. Så holder chikanen nok op.

Alternativet er, at man giver alle erhvervsdrivende ret til at ringe alle op.

En grønthandler kan så i fremtiden ringe til alle, at han har ugens tilbud to gulerødder til 3,25 kr. med frisk grøn top. Eller måske skohandleren, som kan tilbyde sorte eller brune snørrebånd til 4,75 kr, men kun i uge 51.

Lad os så få fred, vi behøver ikke disse barnepiger.


Lad os så få fred, vi behøver ikke disse barnepiger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce