Annonce
Nordfyn

Intet at komme efter: Alligevel har lille grillbar haft indbrud tre gange på en måned

Farsmors Grill i Søndersø bliver nu hurtigst muligt udstyrret med et udvidet alarmsystem. Foto: Henrik Larsen

Thi le Nguyen har i 14 år haft Farmors Grill i Søndersø og har gennem årene haft indbrud flere gange. Den seneste måned tre gange, selv om der intet er at komme efter.

Søndersø: Jo, flere kontanter og værdigenstande, man ligger inde med, jo mere udsat bliver man også for at blive ramt af indbrud.

Sådan plejer logikken at være, men den er sat ud af kraft, når det handler om Farmors Grill i Søndersø. I løbet af den seneste måned er den lille grillbar blevet ramt af indbrud/hærværk tre gange. Og det selv om der intet er af nævneværdi værdi at komme efter. Senest blev der stjålet en kasse cola.

Indehaver Thi le Nguyen fortæller, at hun tager alt med sig hjem om aftenen. Ergo vil det være skønne spildte kræfter, skulle tyvene finde på at komme igen. Hun har haft grillbaren i 14 år, og det er ikke første gang, at der har været indbrud. I år 2012 blev hun også udsat for et røveri, der resulterede i, at en 18-årig mand blev idømt 10 måneders fængsel.

Med de tre indbrud i løbet af kort tid skulle man tro, at grillbaren var en guldsmedeforretning eller en anden af den type forretninger, som traditionelt bliver nødt til at sikre grundigt mod indbrud. Virkeligheden er den stik modsatte for den lille grillbar, der i øvrigt for få måneder siden blev tildelt en elite smiley af Fødevarestyrelsen.

Annonce

Døgnkamera

I frustration over de seneste indbrud har Thi le Nguyens børn blandt andet skrevet følgende på grillbarens facebookside:

- Vi skriver dette for at fortælle jer at der ingen værdier er i grillen om aftenen, og til jer som vælger at begå hærværk: Syntes I selv, det er i orden at ødelægge andres forretning og få en gammel kvinde til at arbejde ekstra hårdt.

De skriver videre, at der nu bliver installeret en udvidet alarm med døgnkamera, som sender optagelser direkte videre til vagtfirmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce