Annonce
Kerteminde

International Slankeguru og en af Danmarks mest læste forfattere vinder Innovationsprisen 2019

Suzy Wengel er hjernen bag vægttabskonceptet Sense, som har brugt Facebook til at vokse med. Foto: Michael Bager
Suzy og Jesper Wengel har gennem deres firma Sense solgt over 250.000 slankebøger i Danmark og er godt på vej ud i den store verden.

Kerteminde: Mandag aften vandt Suzy og Jesper Wengel, der står bag slankefirmaet Sense Årets Innovationspris 2019 ved erhvervslivets nytårskur på Johannes Larsen Museet.

- Udpegningen af Sense som vinder skyldes deres innovative tilgang til markedsføring af deres produkt – deres måde at gå til markedet på, fortæller formand for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard.

Sense blev startet i 2014 i Langeskov, da parret udgav bogen ”Sense – Slank med fornuft” på deres eget forlag. I dag er bogen oversat til 12 forskellige sprog, og alene i Danmark har parret solgt 250.000 bøger, hvilket gør Suzy Wengel til en af Danmarks bedst sælgende forfattere.

I dag kommer omsætningen i firmaet fra salg af bøger, abonnenter på deres slanke-app og foredrag og kurser. En vigtig årsdag til firmaets store succes er deres evne til at skabe fælleskaber på sociale medier, hvor de har formået at hjælpe mennesker over hele verden med at tabe sig.

- De har således med mere end en halv million årlige brugere på deres hjemmeside, 133.000 følgere på facebook side, mere end 1.4 mio. visninger på YouTube, forstået at bruge sociale medier som en effektiv salgskanal, siger Jess Aagaard.

Annonce

- Det er en fantastisk anerkendelse

Suzy og Jesper Wengel blev både stolte og glade, da de blev hædret med Innovationsprisen 2019.

- Det er en fantastisk anerkendelse at få fra erhvervslivet og lokalområdet. Den anerkendelse, vi får til daglig, er fra almindelige mennesker. Det er første gang, vi får en pris fra det danske erhvervsliv, siger Suzy Wengel.

- I har på kort tid formået at blive kendt ud i den store verden. Hvad er jeres næste mål?

- Hvis man kigger på det helt overordnede mål, så er det at være "the go to brand," hvis man gerne vil opnå vægttab, og når vi er virkelige ambitiøse, så mener vi på verdensplan, fortæller Suzy Wengel.

- Og det har vi på et tidspunkt en chance for at kunne gøre, hvis vi også får nogle investorer ind. Men vi har gerne villet opbygge en virksomhed først og kunne vise en masse gode tal og trends her i Danmark, som vi så kan kopiere til udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce