Annonce
Nyborg

International kunstner udstiller i Nyborg

Hannibal Måne har udstillet sine malerier i mange forskellige lande. Lige nu gælder det en særudstilling i Anders Dragegård i Nyborg. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Nyborg: Hannibal Måne har tegnet og malet, siden han var fem år. Og allerede som 11-årig vandt han politikens tegnekonkurrence, mens han debuterede med sin første soloudstilling i Henning Larsens Kunsthandel i København i 1986.

I den kommende tid kan den internationalt anerkendte kunstner opleves på Anders Dragesgård i Nyborg, hvor der er arrangeret fernisering 1. august klokken 13-17.

Selv beskriver han sine oliemalerier som en blanding af impressionisme og visionær kunst. Motiverne er ofte drømmeagtige scenarier med søer og vandløb omgivet af blomster og træer, men der er især arbejdet med lyset og dybden i billedet.

Det er blevet til et utal af udstillinger gennem årene rundt om i hele verden - lige fra Californien og London til Spanien og naturligvis Danmark.

Udstillingen på Anders Dragesgård kan opleves frem til og med den 15. august i tidsrummet klokken 13-17 alle ugens dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Særbehandling – ikke lighed

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce