Annonce
Nyborg

Institution i byrådet: Borgermøde har ikke rokket ved politikerne

På borgermødet om den mulige institution i Regstrup dukkede omkring 80 mennesker op. Solutio Gruppen, der står bag institutionen Broen, havde et oplæg med. Udvalgsmedlem i Teknik- og Miljø Carsten Kudsk var ikke imponeret af oplægget, og har kun gjort ham mere sikker i hans mening i sagen. Nemlig at institutionen ikke bør kommer til Nyborg Kommune. Sagen skal nu drøftes i byrådet 27. november. Foto: Linea Andersen

Trods høringsrunde og borgermøde har holdningerne til institution Broen ikke ændret sig hos udvalgspolitikerne i Teknik- og Miljøudvalget. Sagen skal nu drøftes i byrådet.

Regstrup: Debatten har været hidsig omkring den eventuelle institution Broen på ejendommen Rejstrup Møllegård. Sagen har efterhånden været kørt en del rundt i systemet, og mandag aften var sagen for tredje gang i Teknik- og Miljøudvalget. Og det lå i luften allerede inden mødet, at ingen havde ændret holdning siden sidst.

- Det var en rimelig hurtig beslutning, for vi vidste, hvor hinanden stod, sagde udvalgsformand i Teknik- og Miljøudvalget Per Jespersen (S) dagen efter mødet.

- Vi synes, det er forkert ikke at gøre plads til institutionen. Så vi gik til makronerne og sagde, at vi vil have den i byrådet. Den eneste måde vi kan gøre de andre lidt klogere, er ved at drøfte det der, fortæller udvalgsformanden.

Nu skal sagen altså i byrådet og sidst den var det, mundede det ud i et borgermøde. Et møde, der for Carsten Kudsk (DF) kun gjorde ham mere sikker i sin sag.

- Jeg synes faktisk Solutio Gruppen gjorde det rigtig dårligt på borgermødet. De kunne have forberedt det en del bedre, fortæller han og fortsætter.

- Det er fint med et borgermøde, hvor man kan veje for og imod og få nogle nye indgangsvinkler, men mødet bekræftede mig i, at vores (V og DF red.) mening om ikke at få institutionen til kommunen, er den rette, siger Carsten Kudsk.

Men nu er der altså ingen vej tilbage til byrådet, hvor beslutningen skal tages. Det sker ved næste byrådsmøde, der finder sted tirsdag 27. november på Kulturtorvet i Ørbæk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce