Annoncørbetalt indhold

Inspiration til en mindeværdig sommeraften i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foråret er over os, solskinsdagene er talrige, og snart gør sommeren sit indtog i lille Danmark. Nu hvor træerne er sprunget ud, og man endelig kan smide den tunge vinterjakke i kælderen, er det kun naturligt at få lyst til at fejre det med dem, man holder af. Så hvorfor ikke straks gå i gang med at planlægge en ordentlig fejring af sommerens komme? En mindeværdig fejring med venner, familie, kæresten, eller hvem end man kunne have lyst til at tilbringe en hyggelig sommeraften sammen med. Det er altid rart at forkæle sig selv lidt og at have noget at se frem til. I særlig grad efter de sidste år hvor dette i lange perioder ikke har været muligt. Derfor gælder det om at gribe muligheden, når den byder sig – eller skabe den selv. Læs med her og få inspiration til en hyggelig aften i København.


Annonce

Godt til ganen og maven

En oplagt måde at nyde en dejlig sommeraften i København er med god mad og drikke, og begge disse ting findes der heldigvis masser af på Hollycph. På Hollycph, som ligger centralt på hyggelige Vesterbro, er der mulighed for både at få lækker middag og mindeværdige drinks. Det er ikke bare en restaurant, men en spisebar der byder på en unik oplevelse med råvarer i høj kvalitet. Desuden er der om sommeren mulighed for at sidde på udendørsterrassen, hvor der er plads til 100 gæster. Der er helt sikkert også plads til jeres sommerfejring.


Start tidligt og få mere ud af dagen

Hvis valget falder på Hollycph, kan I allerede nyde første eftermiddagsdrink eller lignende tidligt på dagen, da baren åbner 15:30. Dog er det også oplagt at tage en hel dag rundt i København, inden i om aftenen tager ud for at spise og hygge jer sammen. Når det er sommeren, der skal fejres, er det passende at bruge dagen udendørs. Eksempelvis kan I starte med at bruge formiddagen eller middagstimerne på Amager, hvor der er mange mulighed for dejlige naturoplevelser. Hvis I ønsker jer noget, der er mere centralt, kan I overveje Enghaveparken eller en af de andre smukke parker i København. Herefter kan I tage ud og spise – eksempelvis i solen på Hollycph.

Udnyt storbyens mange muligheder

Hollycph ligger på Vesterbro, og herfra er det nemt at komme de fleste steder hen fra Frederiksberg Allé metrostation, der ligger ganske nær ved. Det er derfor nemt at komme rundt i byen og eventuelt planlægge en rute med forskellige steder, I gerne vil opleve i løbet af både dagen og natten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.