Annonce
Nyborg

Ingen tegn på indbrud: Tyv stjal større pengebeløb fra KinoVivo

Indbruddet hos KinoVivo er det indbrud nummer to i 2019. Det første indbrud forårsagede store ødelæggelser i biografen. Foto: Kasper Riggelsen
Natten til lørdag kom en tyv væk fra KinoVivo med et større pengebeløb. Medindehaver af biografen er chokeret over det nu andet indbrud hos dem i 2019.
Annonce

NYBORG: En ulykke kommer sjældent alene er, hvad man desværre har måtte konstatere i KinoVino på Vægtergade i Nyborg.

Natten til lørdag blev biografen udsat for et større tyveri af penge.

- Det var penge, vi havde på et sikkert sted i biografen. Jeg kan ikke sige, hvor mange penge det drejer sig om, men det er ikke småpenge. Vi er i gang med at se på, hvad det præcise beløb er, siger Simon Storegaard, medejer af KinoVino.

Hvad der helt præcist er sket i sagen er indtil videre stadig lidt af et mysterium.

Sagen blev meldt til politiet lørdag formiddag, og betjente kørte ud til biografen for at undersøge stedet, men de kunne ikke finde nogle tegn på, at der var begået indbrud.

- Det er lidt en gåde, hvad der er sket. Vi er bange for, om nogen kunne have gemt sig i biografen og ventet på, at vi har lukket af. Det gør det kun endnu mere ubehageligt, siger Simon Storegaard.

Indbruddet er ikke den første negative hændelse, der har været i biografen i 2019. Tilbage i april brød en tyv ind i biografen og begik så stort hærværk i bygningen, at man var nødt til at lukke biografen nogle timer, mens blandt andet døre blev repareret.

I KinoVivo er de chokerede over det seneste tyveri.

- Det er ikke jo ikke første gang sådan noget sker, og vi er fuldstændig ødelagt over, at det nu er sket igen. Man taber modet, og det føles bare vanvittig uretfærdigt, siger Simon Storegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce