Annonce
Middelfart

Ingen stille mandag: Indbrud og hærværk i Middelfart

Døgnrapporten fra Fyns Politi for mandag indeholder to anmeldelser om indbrud og én anmeldelse om hærværk i Middelfart by. Foto: Michael Bager.
Annonce

Middelfart: Mandag er ikke gået helt stille for sig i Middelart by. Fyns Politi modtog nemlig i løbet af mandag og starten af tirsdag tre anmeldelser om henholdsvis indbrud og hærværk.

Mandag formiddag blev der anmeldt et indbrud i en privat beboelse på Stribgårdvej i Middelfart. Den ubudne gæst har fået adgang til beboelsen via et vindue mod baghaven, som vedkommende har brudt op - formentlig med et koben. I huset har man fundet jordrester, som tyder på, at gerningsmanden har været en tur rundt i hele huset - men er endt med at stjæle en bajonetsav og en vinkelsliber. Det formodes, at hændelsen fandt sted mellem fredag den 27. november og mandag den 30. november.

Senere på dagen blev der anmeldt om hærværk på en mørkerød Renault Scenic på Lillebæltsvænget i Middelfart. Det oplyses, at der var lavet ridser på venstre fordør og bagdør.

Lidt over midnat natten til tirsdag modtog Fyns Politi en anmeldelse om indbrud i en virksomhed på Nyvang i Middelfart. Døgnrapporten oplyser, at branddøren til virksomheden formentligt var brudt op. Det eneste, som oplyses stjålet, er en Samsung mobiltelefon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce