Annonce
112

Ingen spiritus involveret i to bilers kollision ved Otterup

De to biler, som stødte sammen på Krogsbøllevej sent om aftenen 5. november, blev kraftigt beskadiget. Arkivfoto.
Politiet havde efter et alvorligt færdselsuheld på Nordfyn mistanke om spirituskørsel, men en blodprøve har nu fastslået, at en 32-årig mand ikke var påvirket, da han i sin bil i sidste uge stødte ind i en modkørende bilist.
Annonce

Nordfyn: Tirsdag 5. november blev en 59-årig kvinde og en 32-årig mand, begge fra Otterup, kvæstet i et færdselsuheld på Krogsbøllevej nord for Otterup.

Efter uheldet oplyste Fyns Politi, at et vidne havde set bilen, som blev ført af manden, køre slingrende, før de to biler stødte sammen. Det var medvirkende til, at politiet mistænkte manden for at have været påvirket af spiritus.

Der blev taget en blodprøve af manden for at afgøre, om han var påvirket, men prøven har vist, at han ikke havde indtaget alkohol, oplyser Fyns Politi.

Kvinden sad fastklemt i sin bil, men politiet havde morgenen efter uheldet ikke oplysninger om, at hun eller manden skulle være kommet alvorligt til skade. Politiet har endnu ikke opdaterede oplysninger om omfanget af mandens og kvindens skader.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce