Annonce
Sport

Ingen point til Middelfart - men positive udmeldinger trods syvende nederlag i sæsonen

Middelfart ligger i bunden af anden division med seks uafgjorte kampe og syv nederlag. Næste kamp i anden division for vestfynboerne er ude mod Brabrand. Foto: Line Fløe Poulse
I Middelfart var det et opgør mellem top og bund i 2. division, da Næstved gæstede fynboerne, og her blev det topholdet, som kunne juble. Næsby vandt og Dalum IF spillede uafgjort i 3. division.

FODBOLD: Det blev til endnu et nederlag for Middelfart Boldklub, som ellers kom godt ud af første halvleg med en udligning til 1-1 kort før pausen. Dog løb rækkens tophold afsted med de tre point, da gæsterne i anden halvleg scorede til 2-1.

Alligevel var Middelfart sportschef, Søren Godskesen, positiv efter kampen:

- Det er stadig pil op i forhold til vores nye start (Jens Letort er fyret som cheftræner, red.), for vi mødte rækkens tophold, og vi vidste det ville blive en svær kamp - at vi så kan følge så godt med og skabe en så lige kamp, det er meget lovende.

Annonce

Middelfart kom bagud efter 21 minutter, da Næstveds Ahmed Hassan Ahmed sendte en scoring i kassen. Hjemmeholdet forsøgte ihærdigt at kæmpe sig tilbage, og to minutter før pausen lykkedes det endelig, da Denis Fazlagic kunne udligne for fynboerne.

Holdene gik til pause med stillingen 1-1, men blot 10 minutter inde i anden halvleg scorede Ahmed Hassan Ahmed sit andet mål, som sikrede gæsterne sejren.

Middelfart skal allerede i aktion igen onsdag, hvor holdet skal spille fjerde runde af pokalturneringen. Her er det superligaholdet Randers FC, som gæster det fynske græs, og Middelfart-folkene er ikke i tvivl om, at det er en stærk modstander, de får besøg af.

- Det bliver en sjov kamp imod et stort og meget dygtigt hold, fortæller Søren Godskesen og tilføjer:

- Det giver os endnu en god mulighed for at arbejde videre med vort spil, som i sidste ende gerne skulle styrke holdet i forhold til rækken.

Middelfart får besøg af Randers FC onsdag klokken 15.00.

Dalum i tæt opgør

Som forventet blev det en jævnbyrdig kamp, da Dalum IF tog imod Vanløse IF til lørdagens opgør. De to hold mødtes på Totalbanen ved Tingløkkeskolen, og præcis som da Dalum gæstede Vanløse, blev slutstillingen 1-1.

Dalum kom foran i 56. minut med en scoring fra Anton Stage Nielsen, men desværre for fynboerne var det ikke længe, at de kunne juble over føringen, for allerede i minuttet efter udlignede gæsterne.

Næste gang Dalum IF skal i ilden, er lørdag den 30. oktober klokken 13.00, hvor IF Lyseng gæster fynboerne.

Annonce

Næsby gik målamok

Andeledes blev resultatet, da Næsby gæstede netop IF Lyseng i sin lørdagskamp.

Første halvleg blev uden mål, men et selvmål fra Lyseng satte gang i sagerne, og hurtigt efter kunne Næsbys Philip Stoustrup sende en bold i mål til stillingen 0-2. Værterne sendte i 75. minut en bold i det rigtige mål, og kunne derfor reducere til 1-2.

I næsten 15 minutter lignede det slutresultatet, men sådan skulle det ikke blive - for der var flere scoringer i fynboerne. I 89. minut sendte Martin Lund Pedersen en scoring ind, og tre minutter inde i overtiden kunne Esben Petersen sende endnu en bold i værternes mål til slutresultatet 4-1 til Næsby.

Næsby spiler næste kamp mod Slagelse B&I på udebane lørdag den 30. oktober klokken 15:00.

Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

GOG For abonnenter

Uimodståelig Mathias Gidsel tilbage - og GOG viser sig som seriøs DM-kandidat

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Annonce