Annonce
Fyn

Ingen nye smittede i seks fynske kommuner

Fem personer er indlagt med covid-19 på Odense Universitetshospital. Ingen af dem er dog indlagt på intensiv. Arkivfoto: Michael Bager.
Den seneste uge er der ikke fundet nye coronasmittede i seks af de 10 fynske kommuner.
Annonce

Opdateret med nye tal mandag klokken 14

Fyn: Fyn er fortsat blandt de mindst ramte områder af Danmark, når det gælder udbredelsen af coronasmitte. Ifølge Statens Serum Institut er i alt 11.387 danskere bekræftet smittet med ny coronavirus, og 466 af dem er fra Fyn.

Det svarer til, at 93,5 ud af 100.000 borgere er smittet, og det tal undergås kun af landsdelene Sydjylland, Nordjylland og Østjylland, hvor antallet af bekræftede smittede svarer til, at henholdsvis 72,5, 73,6 og 78,0 ud af 100.000 personer er konstateret smittet.

Mest udbredt er smitten fortsat i Københavns omegn og i byen København, hvor antallet af smittede svarer til, at henholdsvis 427,1 og 357,5 pr. 100.000 personer er smittet.

På Fyn har antallet af smittede de seneste syv dage ligget på nul i både Middelfart, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Svendborg, Ærø og Langeland Kommuner. I Nordfyns, Odense, Assens og Kerteminde Kommuner er der registreret smittede svarende til mellem en og ni pr. 100.000 borgere.

Annonce

10 indlagte i regionen

Søndag faldt antallet af covid-19-indlagte på Odense Universitetshospital fra syv til fem, men mandag steg det til seks. Ingen af dem er indlagt på intensiv. Samlet er 10 covid-19-syge indlagt på sygehuse i Region Syddanmark.

Tallene opgøres mandag til fredag klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce