Annonce
Kerteminde

Ingen lækkerier på Munkebo Bakke: Forening nedlægger sig selv

Lækkert mad plejer at lokke mange mennesker til Munkebo Bakke. Men alt for få gider at involvere sig i planlægningen. Nu nedlægger foreningen bag Gastrodag sig selv. Arkivfoto
Der bliver ingen Gastrodag på Munkebo Bakke foreløbig. Foreningen bag arrangementet har nedlagt sig selv på grund af manglende opbakning

Munkebo: Der bliver hverken høstfest eller en Gastrodag med lokale lækkerier på Munkebo Bakke i år, og måske bliver der slet ikke noget lignende i fremtiden.

Foreningen for Gastrodag har valgt at nedlægge sig selv på grund af manglende opbakning. Det fremgår af et opslag på foreningens Facebook-side.

"Desværre er der for få, der ønsker at deltage i planlæggelsen og gennemførelsen af Gastrodag på Munkebo Bakke og en enstemmig bestyrelse har derfor besluttet at nedlægge foreningen," skriver formand Claus Christensen i referatet fra den netop overståede generalforsamling.

Annonce

En kort levetid

Foreningen blev dannet i januar 2019 med hensigten om at lave et arrangement den sidste weekend i august samme år. Claus Christensen fra Munkebo Brewery blev formand og Linda Jonsen fra Familiegården i Revninge næstformand. På grund af manglende opbakning blev det dog ikke til noget arrangement i august 2019, og nu har de altså smidt håndklædet i ringen.

Den snart tidligere forening holder dog en lem åben, idet interesserede i at overtage arbejdet kan henvende sig inden 1. april 2020. Herefter vil al grafik, vedtægter og lignende blive slettet, og foreningen nåede ikke en gang at eksistere i et år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce