Annonce
Kerteminde

Ingen kirsebærfestival i 2020: Men den i 2021, den bliver bare god, lover skuffet formand

Det her, det går ikke i disse corona-tider, og derfor er dette års Kirsebærfestival aflyst, det afslørede Statsministeren mandag aften. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Statsminister Mette Fredriksen satte mandag en effektiv stopper for Kirsebærfestivalen. Det skulle have været den nye formand Torben S. Christensens debut, og han var klar til at imponere.
Annonce

Kerteminde: - Det er sgu ærgerligt.

Den nye formand for Kirsebærfestivalen Torben S. Christensen tyer til sprogets kraftigste gloser for at beskrive sin reaktion på, at landets statsminister mandag aften kom med en melding, der var lig med aflysning af Kirsebærfestivalen i år. Den der skulle have været hans formandsdebut.

- Vi har virkelig lavet et stort forarbejde i år, og vi har allerede fyldt op i over halvdelen af teltene. Vi er simpelthen så godt med, som vi overhovedet kan være, fortæller han.

- Vi har blandt andet brugt kræfter på at lave et nyt salgsmateriale og sendt det ud til alle, der har lejet et stade de sidste tre år. Og vi havde hele musikprogrammet på skinner. Det er bare så ærgerligt.

Annonce

Næste års festival - den bliver bare god

Han fortæller, at bestyrelsen, til trods for at coronaen bredte sig, har arbejdet videre i håb om, at der ville blive åbnet for det almindelige liv igen inden juli.

- Vi troede jo ikke på, at restriktionerne ville vare så længe, og vi skulle bare være klar til festival, så selvfølgelig fortsatte vi. Og vi var så klar - bare ikke til en aflysning, sukker han.

- Men det kan jeg godt sige dig - næste års festival, den bliver bare god. Arbejdet med salgsmaterialet er jo ikke spildt, for nu har vi det. Og vores drøm om at få vores hjemmeside på internettet lavet sådan, at folk selv kan booke et stade, den har vi nu tid til at få opfyldt.

Bestyrelsen havde også været ude og finde sponsorer og havde fået et par positive tilsagn. De sponsorer skal de nu ud og snakke med igen.

- Der er meget i denne tid, der er værre, end det her. Det er jo trods alt bare en festival, der bliver aflyst, og den kan selvfølgelig undværes. Men det er en dejlig festival, det bliver rigtig trist at undvære.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce