Annonce
Sydfyn

Ingen kampdag i Ulbølle i år

Ingen 1. maj i Ulbølle i år. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Annonce

Ulbølle: Arbejderne i den vestlige del af kommunen må i år fejre 1. maj hver for sig.

Grundet den nuværende situation med coronapandemien er den årlige markering af Arbejdernes Internationale Kampdag i Ulbølle nemlig blevet aflyst. Det oplyser arrangøren "Ulbølle 1.maj komite" til avisen.

I mere end 35 år har der været afholdt 1. maj på Den Grønne Plads i landsbyen, og Aslak Nisbeth fra arrangørgruppen oplyser da også, at man trods aflysningen af arrangementet stadig vil markere dagen.

- For ikke at glemme dagen helt vil vi sætte den røde fane op mellem klokken 10 og 18. Så kan man da gå sig en tur og se flaget smælde, skriver han i meddelelsen til avisen.

Annonce

Virtuel kampdag

Det er ikke kun i Ulbølle, at kampdagen er aflyst på grund af corona. LO Sydfyn har allerede for et stykke tid siden meddelt, at samtlige 1. maj-arrangementer i år - heriblandt et på torvet i Svendborg - er sløjfet.

Enhedslisten i Svendborg kommer heller ikke til at fejre dagen som vanlig. Partiet har i stedet stablet et virtuelt arrangement på benene, hvor folk altså har mulighed for at deltage hjemmefra via sin computer eller telefon.

Man kan tilmelde sig den virtuelle kampdag på Enhedslisten Svendborgs facebookside. /heng

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce