Annonce
Debat

Ingen grund til at skrue op for frygten

Annonce

Dermed er loven om, at maskering i det offentlige rum er ulovligt (”burkaloven”) de facto blevet ændret til et maskeringspåbud.


Læserbrev: Så ændrede sundhedsmyndighederne igen signal. Hvor de hidtil har sagt, at der kun i særlige situationer er grund til at bruge mundbind, så anbefaler de nu brug af mundbind i offentlig transport, og hvor det ikke er muligt at holde afstand. Dermed er loven om, at maskering i det offentlige rum er ulovligt (”burkaloven”) de facto blevet ændret til et maskeringspåbud.

Jeg er spændt på, om Folketinget snart kommer med en lovændring, eller man p.g.a. covid-19 igen beslutter pr. dekret.

Jeg venter spændt (og måske med en vis frygt) på, hvad der vil ske næste gang, der kommer en stor demonstration. Mon ikke uromagere og autonome så glæder sig til lovligt at maskere sig og så gå i gang med deres sædvanlige vold mod politiet, hærværk m.v.?

I øvrigt opfordrer jeg til, at man hver især begynder at se på proportionerne i ”covid-19 pandemien”. Der er herhjemme ca. 55.000 mennesker, der dør om året. Heraf dør der normalt mellem 700 og 2500 årligt på grund af almindelige influenzaer. Lige nu er der lidt flere end 600, der er døde på grund af covid-19, og selv om vi havde ”svenske forhold”, så ville antallet af døde kun have ligget lidt over en svær influenza. Så skal vi ikke passe på med at skrue op for vores frygt og i stedet leve et så normalt liv som muligt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Leder: Tusind gange tak

Annonce