Annonce
Assens

Ingen fare på færde: Nu har Rema 1000 åbent igen

Rema 1000 i Haarby er åben igen. Arkivfoto: Søren Plovgaard
En tømrer har løst problemerne i Haarbys Rema 1000-forretning, som tidligere søndag måtte lukke på grund af kraftig blæst.
Annonce

Haarby: I tre en halv time søndag var Rema 1000 i Haarby lukket, fordi kraftig blæst fik nogle loftsplader ved indgangsportalen til at løsne sig. Nu er skaden blevet udbedret af en tømrer, og butikken er åben igen, oplyser butikchef Pia Stobberup.

- Når indgangsdørene går op og i, og det blæser så kraftigt som i dag, så danner det et tryk, som river i det hele. Tømreren sagde, at det kunne sagtens ske, fortæller hun.

Butikken lukkede omkring klokken 12, fordi man ville være helt sikker på, at de løse loftsplader ikke udgjorde en sikkerhedsrisiko.

Klokken 15.20 skrev butikken på sin facebookside, at den var åben igen, og det var kunderne tilsyneladende glade for. I hvert fald trykkede 40 personer på "synes godt om" statusopdateringen i løbet af de første 20 minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce