Annonce
Læserbrev

Ingen besøg. Ubærlig behandling af svigerfar

Læserbrev: Min svigerfar har været så uheldig at blive syg og mere plejekrævende her under corona-krisen. Hidtil har han været i eget hjem, men det går ikke længere.

Efter flere korte indlæggelser på OUH har det været nødvendigt at få en aflastningsplads, indtil der bliver en ledig plejehjemsplads. Her kommer så det ubærlige, især for ham, men også os, der er pårørende.

Han bliver afleveret i en svingdør. Ingen af os ved, hvordan hans hverdag bliver. Ingen ved, hvordan der ser ud i afdelingen og på hans værelse. Han må ikke have nogen personlige ting med. Vi kan ikke besøge ham uden foregående aftale, og det er lederen, der skal give tilladelse. Vedkommende er gået på forlænget weekend, så der vil gå fire dage, inden vi kan lave en aftale. Han ringer til os og vil hentes. Dybt ulykkelig og frustreret. Mødes af lukkede døre og må ikke tale med andre beboere, hvor han er vant til at gå omkring, da det hjælper, når han har det dårligt.

Det er ikke til at bære. Kan vi virkelig være det bekendt? Jeg må sige, at vi alle er dybt rystede og ulykkelig over denne situation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce