Annonce
Serie 1

Ingen begejstring i Stige omklædningen

Arkivfoto: Kim Rune
SUB Ullerslev hentede tre point i tirsdagens kamp mod Stige Boldklub 2017.

Kvinde Serie 1, pulje 1, SUB Ullerslev-Stige Boldklub 2017 3-2.

Der var pointmæssigt noget at glæde sig over i omklædningsrummet for SUB Ullerslev efter hjemmekampen mod Stige Boldklub 2017. Tirsdagens kamp endte med en 3-2-sejr og tre point til SUB Ullerslev. Sejren var den femte i sæsonen for SUB Ullerslev i Kvinde Serie 1, pulje 1.

Efter hjemmekampen ligger SUB Ullerslev nummer et med 16 point og en samlet målscore på 19-11 efter otte spillede kampe ud af ti. Stige Boldklub 2017 ligger sidst med fire point og en samlet målscore på 9-21.

SUB Ullerslevs næste kamp spilles søndag den 20. oktober kl. 15:00 på udebane mod Aarup/Assens, der ligger nummer fem i rækken med fem point. Stige Boldklub 2017 skal også på banen søndag den 20. oktober, men allerede kl. 11:00. Det sker på udebane mod Ø.B., der ligger nummer tre i rækken med 16 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce