Annonce
Nordfyn

Ingen arrangementer på Geværfabrikken før 2021

Geværfabrikkens rum kommer efter al sandsynlighed til at stå mennesketomme helt ind i 2021. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Grundet forsamlingsforbud vil der ikke være arrangementer på Geværfabrikken i Otterup før 2021. Den ryddede kalender betyder ikke, at den ønskede ombygning af kulturhuset bliver fremskyndet.
Annonce

Otterup: "Som følge af Covid-19 har vi valgt, at der først til foråret 2021 bliver arrangementer på Geværfabrikken. Grunden er, at forsamlingsforbuddet stadig er lavt." Sådan skrev Geværfabrikken i Otterup onsdag ud på dens Facebook-side. Før coronaudbrudet var bestyrelsen ellers igang med at planlægge flere arrangementer henover sommeren og ind i efteråret, heriblandt en kunstudstilling, som bestyrelsen var ved at finde kunstnere til.

- Vi står lidt i venteposition nu, men vi arbejder alt, hvad vi kan. Både på arrangementer til fremtiden og på den ombygning, vi gerne vil i gang med, lyder det fra bestyrelsesformand i Geværfabrikken, Ole Rasmussen.

Den planlagte ombygning af geværfabrikken, som sidste år fik tildelt tre millioner kroner i kommunens budgetforlig, er dog ikke blevet fremskyndet trods den ryddede arrangementskalender.

- Det er jo en lang proces, hvor ting først skal i udbud og så videre. Men vi skal have møde i vores byggegruppe i næste weekend, og vi er i gang med at projektere det.

Geværfabrikkens Facebook-opslag afsluttes med, at "hvis der lige pludselig bliver lukket op for flere, vil vi selvfølgelig forsøge at få noget sat igang igen."

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce