Annonce
Fyn

Industrityve taget på fersk gerning: Opmærksomme borgere tippede politiet

To tyve, som var i færd med at begå indbrud på en større industrivirksomhed lørdag aften, nåede ikke langt i deres foretagende og blev anholdt af politiets hundepatrulje. Foto: Kim Haugaard/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix
To tyveknægte forsøgte lørdag aften at proppe bil og trailer med materialer fra en større industrivirksomhed på Midtfyn. Det fik de ikke fred til, og politiets hundepatrulje kunne løbe dem op, i det de forsøgte at flygte til fods.
Annonce

De troede måske, at Hr. og Fru Jensen sad og så håndboldkamp lørdag aften, da Danmark tabte til det islandske landshold. Men to midtfynske tyve på henholdsvis 36 og 31 år måtte sande, at håndboldbraget ikke var alles beskæftigelse, da opmærksomme borgere i nabolaget havde tippet politiet, at der foregik noget lusket på en større industrivirksomhed i Sdr. Højrup ved Ringe på Midtfyn.

Klokken lidt i halv otte blev industrityvene overrasket af politiet i det, de var i gang med at stjæle kostbare materialer fra industrivirksomheden, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede:

- Dem er vi heldige nok til at hapse. Det vil sige, de tager flugten til fods, men vi har en hundepatrulje, der løber dem op.

Lars Thede fortæller, at de to mænd er kørt ind på området med en bil og en trailer.

De to mænd, der nu er i politiet varetægt, er ikke helt ukendte for politiet, lyder det yderligere fra vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce