Annonce
Odense

Industribygning brændt ned: Gasflasker kunne være eksploderet

Odense Brandvæsen lykkedes med at få tre gasflasker ud af værkstedsbygning, der stod i brand fredag morgen.

En værkstedsbygning hos et stilladsfirma i det sydøstlige Odense var overtændt med flammer, da brandvæsnet nåede frem tidlig fredag morgen.

Flammerne stod højt fredag morgen, da Odense Brandvæsen kom ud til en brand i en stor værkstedsbygning hos Stjerne Stilladser på M.P. Allerups Vej i Odense.

Branden blev skåret, sådan at den ikke nåede at få fat i en nært liggende administrationsbygning. Men værkstedsbygningen stod ikke til at redde. Det fortæller afdelingsleder og indsatsleder på opgaven, Morten Holm fra Odense Brandvæsen.

- Jeg vurderer, at bygningen er totalskadet. Den er fuldstændig faldet sammen og taget er bøjet ned, siger han til Fyens.dk.

Annonce

Farlige gasflasker

Klokken 6.27 var brandvæsnet på plads, og man havde held med at få tre trykflasker, der lå inde i bygningen, ud.

- De er farlige, for gasflasker udsat for varme kan eksplodere, så det var vigtigt at få dem ud. Ellers havde det gået galt, fortæller Morten Holm.

Der var ingen personer i bygningen, men flammerne nåede også at gøre kål på tre trucks, der stod parkeret i værkstedsbygningen.

Fyns Politi kender ikke umiddelbart til brandårsagen, men indsatsleder Mie Brøchner fortæller, at de ved mere i næste uge og at der nu skal tages prøver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce