Annonce
112

Indtrængende mand med køkkenkniv overraskede playstation-spillende drenge

Den psykisk syge mand havde ingen erindring om at have medbragt en køkkenkniv på sin midnatstur. Arkivfoto
Ved midnatstid Kristi himmelfartsdag blev to mindreårige drenge overrasket af en fremmed mand midt under et spil playstation i et hjem i Tørresø. Med sig havde han en stor køkkenkniv.
Annonce

Tørresø: Kristi himmelfartsdag hen mod midnat fandt en mand vej ind på en adresse i Tørresø, hvor han overraskede to mindreårige drenge, der sad og spillede playstation på et værelse. Med sig havde han medbragt en stor køkkenkniv. Han truede ikke med kniven, men blev senere sigtet i henhold til knivlovens paragraf 1.

Da politiet blev tilkaldt, blev det klart, at den indtrængende mand var psykisk syg.

Manden havde hørt stemmer i sit hoved og kunne ikke sove, hvorfor han var gået udenfor for at se på stjerner. På turen så han, at der var lys på en adresse på Hybenvej, hvor han gik han ind og spurgte de to drenge, om han måtte få noget at drikke. Han truede ikke med den medbragte kniv og var ifølge politikommissær Anders Lundegaard, stille og rolig. Men de playstation-spillende drenge var ifølge døgnrapporten "meget rystede" over oplevelsen.

Manden gik efterfølgende frivilligt med til at lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling, og den 30-årige mand var i forvejen tilknyttet psykiatrisk afdeling i Aarhus.

Han havde efterfølgende ikke nogen erindring om at have taget køkkenkniven med sig ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce