Annonce
Livsstil

Indtager en fræk førsteplads: Kinky kalender storhitter i Middelfart

Sinfuls julekalender er med i mange soveværelser i Middelfart i år. I nabobyerne er det kun Ejby, der kan være med i toppen, mens de andre byer kun lander på mellemfrække placeringer i den liste af byer, som Sinful måler på. Foto: Sinful
Middelfart har snuppet en flot førsteplads i antal frække julekalendere i år. Faktisk er middelfarternes interesse for den frække kalender eksploderet siden sidste år, viser en opgørelse fra Sinful, der sælger julekalendere med sexlegetøj.

Middelfart: I disse dage ligger Middelfart på en fræk førsteplads. For der sker nemlig ting og sager bag lukkede døre i denne tid.

Det er den erotiske webshop Sinful, der har lavet en liste over de byer i Danmark, der har købt flest "frække julekalendere", som firmaet gør sig en del i.

Julekalenderne indeholder 24 stykker sexlegetøj, og det er der altså mange i Middelfart, der har benyttet sig af i år.

Annonce

Hos Sinful holder man salgstallene for sig selv, så derfor vil man ikke ud med præcis, hvor mange kalendere, man har leveret til postnummer 5500, men man vil gerne sige, at middelfarterne har købt 2,18 gange så mange julekalendere i forhold til landsgennemsnittet.

Det er et ordentligt spring, middelfarterne har taget, for sidste år lå byen på 0,96, hvilket betød, at der var solgt under landsgennemsnittet på samme tid sidste år.

- Vi ved ikke, hvorfor det lige er Middelfart, der ligger i top i år. Måske er middelfarterne mere eventyrlystne, end man lige regner med. For dem, der vælger at købe sådan en kalender, er eventyrlystne, siger Rune Kjelsmark, der er pressemedarbejder i Sinful.

Oplandet er mindre frækt

Ham bekendt er det også første gang, at Middelfart har sneget sig med i toppen af byer, der har købt flest af de frække kalendere.

- Jeg kan kun gætte på, hvad der er sket i Middelfart, siden de har købt flest kalendere, men vi kan ikke se det, siger han.

Med i opgørelsen af byerne gælder det dog, at det kun er byer over 2000 indbyggere, der er med.

- Vi har den grænse på 2000 for at sikre kundernes anonymitet. Det går ikke, at vi måler på en by med kun 500 indbyggere, siger Rune Kjelsmark, der også kan se, hvor mange kalendere, der er solgt til andre byer i kommunen:

Ejby ligger som nummer 19 på listen med 1,75 flere kalendere end landsgennemsnittet, mens Brenderup snupper en 35. plads med 1,58.

Længere nede af listen over de 430 danske byer, Sinful måler på, ligger Gelsted på en 224. plads med 0,98 og Nørre Aaby som nummer 244 med 0,93.

I Asperup, Fjelsted og Harndrup er indbyggertallene for lave til, at der er målt på dem.

Annonce

Snakker om "dippedutten"

Ifølge Rune Kjelsmark handler kalenderen om mere end sex. Kommunikation er nøglen til kalenderens succes, for han mener, at legetøjet i kalenderne bringer par tættere sammen og får dem til at tale sammen:

- Når man får sådan at stykke legetøj med ind i sengen, så kommunikerer man bedre. Det er nemmere at skyde skylden på dippedutten og bede sin partner om at rykke den i stedet for at sige: "kan du ikke rykke hænderne".

- Så bliver det tingen, man snakker om, og det er en oplagt mulighed til at tale sammen. Man får en snak om legetøjet og kan finde ud af, om man har lyst til at prøve det af, eller om der er ting, man ikke vil prøve. Det handler om at få den her snak, siger han.

Den snak er der så mange i Middelfart, der skal have i år.

Top 10-listen over de frækkeste

Middelfart (2,18)

Vejle Øst (2,15)

Silkeborg (2,11)

Korsør (2,08)

Randers SØ (1,96)

Skjern (1,94)

Augustenborg (1,93)

Odense M (1,88)

Storvorde (1,82)

Vemmelev (1,80)

Tallet i parentes viser, hvor mange julekalendere, der er købt i byen i forhold til landsgennemsnittet. Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 15. september til og med den 15. november. Byer med under 2000 indbyggere er ikke nævnt for at sikre kundernes anonymitet.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Hvad skulle jeg ellers gøre? Da Alan blev født lungesyg, købte Kenneth en tankstation til hans familie

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Pendlere advarer DSB: Forudser parkeringskaos ved Odense Banegård Center efter nytår

Middelfart For abonnenter

Naboer til motorvej er endt i tvist med Vejdirektoratet: - Vi er villige til at gå i retten for det her

Middelfart

Fri for hårdknuder i systemet: Borgerrådgiver skal hjælpe med at forstå den kommunale jungle

Nyborg For abonnenter

Nyborgs politiske profet er fundet: Venstres triumf blev Kenneths lykke

Omikron kan være vejen ud af pandemien: Corona vil med tiden sidestilles med influenza, mener norsk forsker

Navne For abonnenter

Skuespilleren Nicolai Jørgensen tonser frem på scene og skærm: - Min mest kendte karakter er inspireret af folk fra Korup

Debat

Lægerne siger nej til at være vagtlæger i Assens, Faaborg, Middelfart og Ringe

Assens

Løsgænger trækker sig fra plads - drama i byrådet afblæst: - Det var tåbeligt, hvis det var et spørgsmål om en post til mig

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Odense

Engang var den fremtiden, men i dag vil hjemløse noget andet: Skurvognsbyen lukker endegyldigt

Sport For abonnenter

Fynsk fodboldprofil skal prøve at løfte Nyborg - John Andersen sætter sig i trænersædet i det østfynske

Odense

Langstrakt fjernvarmearbejde: Mere kø i vente på i forvejen trafikeret vej midt i Odense

Annonce