Annonce
Nyborg

Indtørrede madrester: Sur smiley til mexicansk restaurant

Restaurant Caramba har fået en sur smiley af fødevarestyrelsen. Arkivoto: Roland Petersen
Restaurant Caramba har fået en sur smiley, efter det to gange er konstateret, at rengøringen ikke er i orden.
Annonce

Nyborg: Dårlig rengøring op til to forskellige kontrolbesøg har udløst en sur smiley til den mexicanske restaurant Caramba, som ligger i Slotsgade. Det besluttede Fødevarestyrelsen ved et besøg den 1. oktober.

Indtørrede madrester og skimmel på gummilister ved køleskabene i restauranten, fedtede krydderibøtter og indtørrede fedtbelægninger på emhætten er blot nogle af de punkter, som Fødevarestyrelsen konstaterede ved besøget.

Til gengæld blev det bemærket, at restauranten har styr på håndhygiejne, men dette var ikke nok til at hive en glad smiley i hus.


Jeg gør mig umage, plastikbøtterne skal nok blive skiftet.

Citat fra kontrolrapport


Også i ovnen blev der fundet indtørrede madrester, ligesom plastikbøtter til opbevaring af fødevarer var knækkede og i dårlig stand. Små køleskabe på disken var heller ikke fri for indtørrede madrester.

- Jeg gør mig umage, plastikbøtterne skal nok blive skiftet, bemærkede ejeren overfor Fødevarestyrelsen, da de var på besøg.

Fødevarestyrelsen gav restauranten en bøde på 5000 kroner, ligesom der skal udføres to yderligere kontroller for ejerens egne penge.

Annonce

Tidligere indskærpelse.

Den 9. juni i år konstaterede fødevarestyrelsen første gang, at rengøringen ikke var helt, som den skulle være.

Her fandt de indtørrede mad- eller fedtrester på stativer, emhætte, miniovne og på kølebordet. Køleskabene gjorde sig også bemærkede med indtørrede madrester, og en spand med indtørrede fødevarer stod i et af køleskabene.

- Det må jeg få gjort rent, konstaterede ejeren den gang til rapporten, som kun udløste en mellemfornøjet smiley.

I juli trak restauranten ellers en glad smiley hjem igen, da der tilsyneladende var kommet styr på rengøringen. Noget, som det seneste besøg måtte modbevise, og dermed udløste en sur smiley.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra ejeren Kim Pauli Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce