Annonce
Middelfart

Indslev Bryggeri overtaget: Bryggeriformand glad for ny ejer

- Der er et godt produktionsapparat i Indslev og øllenes navne er alle knyttet til Indslev, så jeg ser ingen grund til, at Bryggeriet Vestfyen selv på et senere tidspunkt skulle finde på at flytte produktionen til Assens, siger formanden for Det Fynske Bryggerisamarbejde, MIchael Sandal. Foto: Arkivfoto

Formanden for Det fynske bryggerisamarbejde, Michael Sandal, er godt tilfreds med, at netop Bryggeriet Vestfyen overtager Indslev Bryggeri.

Indslev: - Jeg havde selvfølgelig helst set, at Indslev Bryggeri var fortsat som en selvstændig virksomhed, men når det ikke kunne være anderledes og de gik konkurs, så er jeg glad for, at netop Bryggeriet Vestfyen tager over og lover, at både arbejdspladser og produktion bevares i Indslev.

Sådan siger formanden for de 12 små fynske bryggerier i foreningen Det Fynske Bryggerisamarbejde, Michael Sandal. Han frygter ikke, at produktionen i Indslev på et tidspunkt alligevel ender hos den nye ejer i Assens.

- Både brands og produktion er stærkt knyttet til adressen i Indslev. Det er ikke blevet mindre udtalt med den nye fadlagrede Indslev-øl, som opbevares i bryggeriets store kælder. Jeg kan derfor ikke se nogen grund til, at Bryggeriet Vestfyen skulle nøjes med at bevare mærkerne og flytte selve produktionen af dem til Assens, siger Michael Sandal.

Annonce

Godt samarbejde

Michael Sandal hæfter sig samtidig ved det gode samarbejde, hans forening har haft med Bryggeriet Vestfyen de senere år.

- Bryggeriet er meget bevidste om forbrugernes stigende interesse for specialøl, så det overrasker mig slet ikke, at de nu styrker sig på det marked. Og Bryggeriet Vestfyen vil med sine større markedsføringsmuskler kunne løfte Indslev Bryggeris kendskabsgrad blandt øldrikkere betydeligt, siger Michael Sandal.

Som ølentusiast og brancheformand hæfter han sig desuden ved, at Danmarks eneste produktion af hvedeøl bevares med genåbningen af Indslev Bryggeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynske Motorvej: Tre biler kørt sammen

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Sydfyn

Det flyder med vildsvin: Nummer seks drevet i land på Ærø

Annonce