Annonce
Middelfart

Indslev Bryggeri overtaget: Bryggeriformand glad for ny ejer

- Der er et godt produktionsapparat i Indslev og øllenes navne er alle knyttet til Indslev, så jeg ser ingen grund til, at Bryggeriet Vestfyen selv på et senere tidspunkt skulle finde på at flytte produktionen til Assens, siger formanden for Det Fynske Bryggerisamarbejde, MIchael Sandal. Foto: Arkivfoto

Formanden for Det fynske bryggerisamarbejde, Michael Sandal, er godt tilfreds med, at netop Bryggeriet Vestfyen overtager Indslev Bryggeri.

Annonce

Indslev: - Jeg havde selvfølgelig helst set, at Indslev Bryggeri var fortsat som en selvstændig virksomhed, men når det ikke kunne være anderledes og de gik konkurs, så er jeg glad for, at netop Bryggeriet Vestfyen tager over og lover, at både arbejdspladser og produktion bevares i Indslev.

Sådan siger formanden for de 12 små fynske bryggerier i foreningen Det Fynske Bryggerisamarbejde, Michael Sandal. Han frygter ikke, at produktionen i Indslev på et tidspunkt alligevel ender hos den nye ejer i Assens.

- Både brands og produktion er stærkt knyttet til adressen i Indslev. Det er ikke blevet mindre udtalt med den nye fadlagrede Indslev-øl, som opbevares i bryggeriets store kælder. Jeg kan derfor ikke se nogen grund til, at Bryggeriet Vestfyen skulle nøjes med at bevare mærkerne og flytte selve produktionen af dem til Assens, siger Michael Sandal.

Annonce

Godt samarbejde

Michael Sandal hæfter sig samtidig ved det gode samarbejde, hans forening har haft med Bryggeriet Vestfyen de senere år.

- Bryggeriet er meget bevidste om forbrugernes stigende interesse for specialøl, så det overrasker mig slet ikke, at de nu styrker sig på det marked. Og Bryggeriet Vestfyen vil med sine større markedsføringsmuskler kunne løfte Indslev Bryggeris kendskabsgrad blandt øldrikkere betydeligt, siger Michael Sandal.

Som ølentusiast og brancheformand hæfter han sig desuden ved, at Danmarks eneste produktion af hvedeøl bevares med genåbningen af Indslev Bryggeri.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce