Annonce
Middelfart

Indslev Bryggeri åbner igen døren til Julefest

Indslev Bryggeri gentager arrangementet med den årlige Julefest og Åbent Hus. PR-foto

Indslev: Dørene på Indslev Bryggeri åbnes igen til traditionsrig julefest og åbent hus med gratis fadøl, smagsprøver, koncerter og hygge i teltet.

Det sker lørdag 26. oktober fra klokken 10-18.

Der vil være koncerter med Erling Juhl Trio, Jeanette Bonde og Godsejernes Jazzband.

I det store telt er der hygge og foodtruck med burger, ligesom der er smørrebrød, gratis fadøl og cola til alle.

Klokken 12 og klokken 14 vil der være rundvisning i bryggeriet efter først til mølle-princippet.

Bryggeriets adresse er Store Landevej 13, Nørre Aaby. Der vil være parkering på vejen udenfor Bryggeriet.

Til julefesten lander alle varianter af juleøl, der kan studeres nærmere i den nye gårdbutik på 70 kvadratmeter. Det oplyser Indslev Bryggeri i en pressemeddelelse.

Annonce
I baggrunden Indslev Bryggeri, som melder alt klar til julefesten. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Annonce