Annonce
Middelfart

Indsatsleder roser: Borgere slukkede selv brand i varevogn

Beboere trådte til, da en elektrikerbil pludselig stod i brand på vejen. Og det får ros af indsatsleder Ulrik Strehle, Trekantområdets Brandvæsen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen.

Svenstrup: Beboere på Ulvsbjergvej i Svenstrup i udkanten af Middelfart hastede ud med spande med vand, da en varevogn pludselig brød i branden på vejen.

Brandvæsenet i Middelfart blev alarmeret mandag klokken 16.42, men der var ikke meget arbejde tilbage til dem, da de nåede frem.

For beboere i området havde selv taget affære.

- Der var gået ild i motorrummet/kabinen i venstre side på en elektrikerbil (formentlig en VW Multivan, red.). Vi kørte derud, men beboerne i et hus havde hjulpet med at slukke branden, så vi efterslukkede, beretter indsatsleder Ulrik Strehle fra Trekantområdets Brandvæsen.

Annonce

Dyrt måleudstyr i varerummet

Indsatslederen uddyber, at beboerne ikke umiddelbart havde slukningsmidler som vandslange eller pulverslukkere ved hånden.

Derfor foregik brandbekæmpelsen med spande med vand, og den snarrådige indsats får ros fra brandvæsenet.

- De rendte frem og tilbage med spande med vand, og det skal de have stor ros for. Vi er rigtig glade for, når nogen på den måde tager vores arbejde, siger Ulrik Strehle.

Ifølge indsatslederen var kabinen udbrændt, og der var brændt hul i et vindue til varerummet, hvor der befandt sig noget dyrt måleudstyr, som muligvis havde taget skade af røgen.

Derfor blev et skadeservicefirma tilkaldt, og brandvæsenet var på stedet et par timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

Annonce