Annonce
Sport

Indefodbold: Finalestævne afvikles i Otterup

Indoor League Finals er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup Idrætscenter. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame- og herrehold i indefodbold. Indoor League Finals afvikles i år i Otterup Idrætscenter.

Otterup: Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame og herrehold i indefodbold.

Efter at have spillet en lang række stævner over hele Fyn og samlet point sammen mødes de bedste på ranglisten dette år i Otterup Idrætscenter lørdag den 2. februar klokken 16:00.

Finalestævnet er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup - blandt andet fordi Otterup og Nordfyn har flere deltagende hold og spillere i finalestævnet.

Der er flotte pengepræmier til de vindende hold af Indoor League Finals. 10.000 kroner til herrerne og 3000 kroner til damerne.

- Der er forskel i præmiesummen, fordi det er første gang, damerne er med i finalestævnet. Der er ikke ligeså mange hold tilmeldt som herrerne, og det betyder også færre sponsorer, fortæller en af arrangørerne bag finalestævnet Mick Hartwig.

Annonce

Otterup-hold med fremme

5E Byg består af fodboldspillere fra Otterups DS-hold, og holdet er regerende mestre i Indoor League. De blev også nummer tre ved DM i 2018.

Der vil også være mange divisionsspillere på banen, og spillet er meget intenst og seværdigt.

Det koster 50 kroner i entré. Arrangørerne har lavet en aftale med Meny i Otterup. Hvis du handler dagligvarer for mindst 250 kroner, giver det en gratis billet til finalestævnet.

I 2016 blev Indoor League startet af René Leth Christiansen og Mick Hartwig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Annonce