Annonce
Sport

Indefodbold: Finalestævne afvikles i Otterup

Indoor League Finals er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup Idrætscenter. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame- og herrehold i indefodbold. Indoor League Finals afvikles i år i Otterup Idrætscenter.

Otterup: Indoor League Finals er et finalestævne for de bedste fynske dame og herrehold i indefodbold.

Efter at have spillet en lang række stævner over hele Fyn og samlet point sammen mødes de bedste på ranglisten dette år i Otterup Idrætscenter lørdag den 2. februar klokken 16:00.

Finalestævnet er tidligere blevet holdt i Odense, men nu flyttes det til Otterup - blandt andet fordi Otterup og Nordfyn har flere deltagende hold og spillere i finalestævnet.

Der er flotte pengepræmier til de vindende hold af Indoor League Finals. 10.000 kroner til herrerne og 3000 kroner til damerne.

- Der er forskel i præmiesummen, fordi det er første gang, damerne er med i finalestævnet. Der er ikke ligeså mange hold tilmeldt som herrerne, og det betyder også færre sponsorer, fortæller en af arrangørerne bag finalestævnet Mick Hartwig.

Annonce

Otterup-hold med fremme

5E Byg består af fodboldspillere fra Otterups DS-hold, og holdet er regerende mestre i Indoor League. De blev også nummer tre ved DM i 2018.

Der vil også være mange divisionsspillere på banen, og spillet er meget intenst og seværdigt.

Det koster 50 kroner i entré. Arrangørerne har lavet en aftale med Meny i Otterup. Hvis du handler dagligvarer for mindst 250 kroner, giver det en gratis billet til finalestævnet.

I 2016 blev Indoor League startet af René Leth Christiansen og Mick Hartwig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce