Annonce
Odense

Indbrudstyv vækkede kvinde

En indbrudstyv vækkende tidligt søndag morgen en sovende kvinde i hendes hjem i Odense. Genrefoto: Kristian Brasen/Scanpix

Kvindelig beboer i Højby vågnede ved lyden af et indbrud.

En kvindelig beboer i et hus på Klaus Berntsens Vej i Højby i det sydlige Odense fik sig omkring klokken 06.15 søndag morgen et gevaldigt chok, da hun vågnede ved lyden af en rude, der blev knust.

Kvinden stod op og gik ud i sit køkken for at se, hvor lyden kom fra. Det var en rude i køkkenet, der var slået ind, og samtidig fik kvinden øje på en mand, der stod og lyste ind i huset med en lygte, samtidig med at han forsøge at få lukket vinduet helt op med et stykke værktøj.

Da tyven fik øje på den chokerede kvinde, stak han af, så hurtigt han kunne i løb. Kvinden var temmelig chokeret og fik først anmeldt indbrudsforsøget et kvarters tid senere til politiet. Og da var manden forlængst forsvundet.

Ifølge anmelderen var der tale om en dansk mand på 160-165 cm. Han var cirka 25-30 år, spinkel af bygning og lys i huden. Kvinden bemærkede også, at han havde et mørkt overskæg og var iført en mørk jakke og mørke bukser samt en kasket med skygge.

Selv om tyven slap væk, kan signalementet få en betydning, hvis han anholdes i forbindelse med et andet indbrud i byen. For så vil kvinden i givet fald have en mulighed for at kunne genkende ham.

Der er også en mulighed for, at kvinden kan genkende ham i de forbryderalbums, som politiet har over folk, der tidligere har stået bag kriminalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce