Annonce
Middelfart

Indbrudsbølge har ramt Nordvestfyn: Syv nye anmeldelser mandag

Arkivfoto: Michael Bager
Indbrudstyvene er aktive i Middelfart Kommune, hvor der særligt hen over weekenden har været begået en stribe indbrud og tyverier.

Nordvestfyn: Mandag modtog Fyns Politi syv nye anmeldelser om indbrud/tyverier begået i Middelfart Kommune. Det kommer oven i, at politiet i løbet af weekenden modtog otte anmeldelser af Indbryd/tyveri.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport, der tirsdag lægger ud med at beskrive et indbrud på Hjortebjergvej i Harndrup, hvor der i løbet af weekenden blev brudt et vindue op, men hvor der ikke blev stjålet noget.

Det blev der til gengæld Enghavevej i Nørre Aaby, hvor der i tidsrummet mellem sent søndag aften og mandag eftermiddag blev stjålet en el-cykel af mærket Raleigh samt en lader til batteriet.

På Sjællandsvej i Middelfart var to biler af mærket Peugeot i tidsrummet mellem fredag middag og frem til mandag morgen blevet udsat for indbrud. Her havde en eller flere gerningsmænd knust bagruden og stjålet værktøj.

En varevogn af mærket Ford Fiesta havde også fået knust en rude og var blevet udsat for indbrud, hvilket var sket på Vestergårdsvej i Middelfart. Også her var det stjålet værktøj.

Samme fremgangsmåde var brugt på Odensevej, hvor en Renault Trafic havde fået knust en siderude ved døren i førersiden. Fra bilen var der stjålet en brobizz, et benzinkort, og så var bakkameraet brækket af bilen.

Sidst, men ikke mindst, var der begået et tyveri på Østre Hougvej i Middelfart, hvor en nettopose fuld af indkøb og drikkevarer var blevet stjålet sammen med en håndtaske med indhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce