Annonce
Nyborg

Indbrudsbølge: Går efter lamper og elektronik

En bølge af indbrud har ramt Nyborg Kommune, hvor der på kort tid har været fem indbrud. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Nyborg/Ullerslev: En bølge af indbrud har ramt kommunen, hvor der efter en meget ens fremgangsmetode stjæles elektronik og lamper.

Det første af de fem seneste indbrud foregik på Strandalleen i Nyborg, hvor gerningsmanden har opbrudt et vindue et sted mellem den 12. og 15. september. Her blev der både stjålet lamper og elektronisk udstyr.

Dernæst gik det ud over Birkhovedskolen natten til tirsdag, hvor der blev opbrudt et vindue og stjålet en PH-lampe fra rektors kontor. Her gik alarmen i gang, men det lykkedes alligevel tyven at slippe afsted med lampen.

Tirsdag formiddag gik det ud over to beboelser i Ullerslev.

Her gik tyven det eneste sted derfra med elektronik, mens muligvis samme tyv det andet sted blev overrasket af en alarm og tog flugten. Her blev han også fanget på et overvågningskamera. Begge steder skete indbrudet via et opbrudt vindue.

Tyven fra det sidstnævnte indbrud beskrives som en spinkel mand, cirka 190 centimeter høj. Han var iført en sort dynejakke og flygtede fra stedet i en sort Peugeot 206 eller 208 på hvide plader.

Senest er det gået ud over et kontor på Falstervej, klokken 00.41 natten til onsdag. Her er der intet overblik over, hvorvidt noget var stjålet, men en masse var i hvert fald gennemrodet. Igen havde tyven skaffet sig adgang ved at tvinge et vindue op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce