Annonce
Nordfyn

Indbrud og hærværk: Værestedets musiklokale tømt

Musiklokalet på Værestedet i Otterup har været udsat for indbrud, og nu er instrumenter og udstyr væk. Arkivfoto: Mikkel Hamann
Et aktivitetstilbud i Otterup for socialt udsatte har haft indbrud, og nu savner de musikudstyr, penge og computere.

Otterup: Musikinstrumenter og anlæg for anslået 20.000-30.000 kroner er forsvundet efter et indbrud i Værestedet på Bryggerivej i Otterup.

Værestedet er et aktivitetstilbud for personer, der har en psykisk lidelse, har misbrugsproblemer eller på anden måde er socialt udsat, og indbruddet er sket i tiden mellem, de sidste brugere og frivillige gik hjem torsdag, og de første dukkede op fredag formiddag og blev mødt af det sørgelige syn.

- Der er smadret vinduer ind til kontoret og til musiklokalet, en dør til musiklokalet er smadret, og det er lederens kontor også, fortæller en af de frivillige i Værestedet, Hans Husted.

Han tror, at tyven eller tyvene må have kendt til musiklokalet, for det er det eneste sted i huset, gardinerne har været trukket for, og alligevel er tyvene gået målrettet efter at tømme lokalet.

Også en pengekasse, der indeholdt cirka 800 kroner, er nu tom, ligesom der er stjålet flere computere.

Hans Husted fortæller. at indbruddet er meldt til politiet.

- Men det kunne politiet ikke tage sig af, konstaterer en frustreret frivillig, før det store oprydningsarbejde går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Ny filmklub kom godt fra start

Annonce