Annonce
Faaborg-Midtfyn

Indbrud i Helios: Snedige tyve ødelagde kamera og lænsede pengeskab

Overvågning af Helios skal skærpes efter indbrud, bebuder forman Lars Kensmark. Foto: Torsten Cilleborg

Faaborg: Et trist syn mødte ansatte og frivillige på Café Soze og Helios Teatret tirsdag morgen, for i løbet af natten har ugerningsmænd brækket en køkkendør op til caféen, stjålet og lavet ødelæggelser i Faaborgs kulturelle midtpunkt.

- Tyvene har ødelagt vores overvågningskamera. De har fundet og opbrudt vores pengeskab og taget alle værdier, fortæller formand for Helios' Lars Kensmark.

Kultur- og Musikhuset skærpede ellers overvågningen efter et indbrud for nogle år siden, men det har tyvene altså fundet ud af at omgå ved at ødelægge anlægget.

- Vi kommer til at skærpe sikkerheden efter denne episode. Det er ærgerligt, når man ved, hvor meget passion så mange mennesker lægger i at skabe et godt sted for Faaborg, at man så må erfare, der er mennesker med en helt anden dagsorden. Det sker jo desværre mange steder, og det er trods alt værre for folk, der oplever indbrud i deres private hjem, bemærker formanden.

Han anslår udbyttet at indbruddet til cirka 5.000 kr. Tyvene har tilsyneladende ikke interesseret sig for Café Sozes værdier, men er målrettet gået efter pengeskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce