Annonce
Middelfart

Indbrud fortsætter: Fem anmeldelser om ubudne gæster

Indbrudstyve har været på spil fem gange i Middelfart-området hen over weekenden. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Middelfart/Strib: Fem steder i Middelfart og Strib har ubudne gæster været forbi for at snuppe ting og sager hen over weekenden.

På Sandøvænget har der været indbrud i to ejendomme, og begge steder har tyven skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op. Herefter er der stjålet smykker, Ipad og to armbåndsure. På Lyøvænget er det også gennem et opbrudt vindue, der er blevet plads til tyven. Her er der stjålet en Samsung Galaxy tablet, et ur, kamera og kontanter. På Stribgårdvej er et hus rodet igennem, og her mangler ejeren fortsat overblik i forhold til, hvad der er stjålet. Og så har en 30-35-årig mand på cirka 180 centimer begået indbrud i en båd på Middelfart Marina. Signalementet stammer fra ejeren, der havde alarm på sin båd og skyndte sig til stedet, da alarmen lød klokken 02.42 natten til lørdag. Da han nåede frem, så han en mand løbe fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Middelfart

Sådan holder man fast i nye vaner

Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];