Annonce
Nyborg

Indbrud forpurret i Nyborg: Indbrudstyve løb lige i armene på politiet

To indbrudstyve blev torsdag aften pågrebet i Nyborg med tyvekoster og koben. Arkivfoto: Michael Bager
En årvågen borger fik alarmeret politiet, idet hun så et indbrud i en villa i Nyborg. Fem minutter efter opkaldet fra borgeren løb indbrudstyvene næsten direkte i armene på politiet.
Annonce

Det blev en kort affære for to indbrudstyve torsdag aften i det nordlige Nyborg. En årvågen kvinde i nabolaget opdagede, at der var noget på færre og kontaktede derfor politiet.

- Kort efter ankom vi til stedet og kunne anholde og sigte dem for indbrud. Vi fandt både koben og koster fra indbruddet på dem. Så det var supergodt arbejde af en borger, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Henrik Krøjgaard.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.50, og fem minutter efter var de på adressen.

- Da vi kom derud, var de på vej ud af huset, og vi fik hurtigt løbet dem op. Én blev taget i baghaven, og én blev taget ud foran. Så de løb næsten ud i armene på os, siger Henrik Krøjgaard.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce