Annonce
Odense

Imam lejede ud til hashklub

En meget vred Abu Hassan, der her taler i mobiltelefon, ville hverken kendes ved en hashklub eller medlemmer af Black Ghost, der skulle være kommet i hans lejemål i Østergade. Han blev som ejer tilkaldt for at hjælpe politiet med at få adgang til alle lejemålene.

Imam Abu Hassan har som udlejer i Østergade både huset en hashklub og et lokale hvor indvandrerbanden Black Ghost i Odense har holdt til.

Odense: Det var langt fra nogen tilfældig adresse, som mellem 20 og 30 betjente i går morges buldrede ind på i Østergade.

For hele ejendomskomplekset Østergade 53 er hos politiet kendt for både at huse en hashklub og tidligere også et lokale, hvor medlemmerne af indvandrerbanden Black Ghost mødtes.

Hvad snakker du om?

Alligevel virkede ejeren af hele komplekset, imam Abu Hassan, overrasket, da han i går formiddag blev tilkaldt af politiet for at hjælpe med at få adgang til de mange lokaler i forbindelse med en større ransagning af området med narkohunde, ammunitionsryddere og en sværm af politifolk.

- Politiet siger i en pressemeddelselse, at der er en hashklub i et af lejemålene. Hvad siger du til det?

- Det kender jeg overhovedet ikke noget til. Det er mine lejemål. Der er ingen hashklubber her. Kun fritidsklubber, sagde en tydeligt vred Abu Hassan, da han blev konfronteret med politiets oplysninger på fortovet for ejendomskomplekset af Stiftstidende.

- Det er også kendt, at Black Ghost i en periode har holdt til i Østergade 53A, og at de blandt andet har haft klistermærker med deres logoer i vinduerne?

- Black Ghost! Hvad snakker du om? Jeg kender ikke nogen Black Ghost. Jeg ved ikke, hvad du snakker om. Det er helt almindelige foreninger, der er her. Det er ikke bander, sagde Abu Hassan og pointerede, at det lokale, som bruges til moske på adressen, og hvor han selv er imam, ikke var omfattet af ransagningerne.

Annonce

Flere til leje

Foruden moskeen bor blandt andre en bosnisk kulturforening og så et lille autoværksted til leje.

Ejeren af værkstedet måtte i går vende om og holde værkstedet lukket, da han blev afvist ved indgangsporten af politifolk i skudsikre veste.

Det er dog langt fra første gang, at politiet sætter massivt ind mod adressen. For tre år siden blev hele området også vendt på hovedet, da man sprængte en terrorcelle i Vollsmose.

Annonce

Central rolle i terrorsag

I forbindelse med den fynske terrorsag indtog Abu Hassan også en central rolle i forhold til familierne til de sigtede i sagen.

Han har i kraft af sin status en stor betydning for en del grupper i byens indvandrerkredse og ville under terrorsagen gerne tegne et billede i offentligheden af en gruppe unge, der intet havde at gøre med terror.

Siden blev tre dømt for forsøg på terror og en smidt ud af landet for bestandig.

Annonce

Fra A til P

Ifølge den offentlige ejendomsoplysningsside www.ois.dk ejer Abu Hassan eller Mohammad Hassan Chahade, som han rettelig hedder, alle ejendomme i komplekset Østergade 53A til P.

Annonce
Odense For abonnenter

Fyresedler og nul tiltro til letbanen på konkursramt butiksplads: - Jeg har ikke råd til at vente længere

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Gammelt Odense-firma solgt: Ny ejer har allerede ansat flere folk

Fyn For abonnenter

En anderledes bisættelse: Tak til præsten, der sagde nej - nu blev det helt rigtigt

Kerteminde

Dronning Margrethe hyldes på Great Northern: Ukrainsk stjerne kommer i et meget flot selskab

Sport

Odense Bulldogs-kaptajn indkaldt til truppen: Skade koster dansk profil resten af VM

Nordsøen skal plastres til med energiøer og vindmøller for hundredvis af milliarder: - Det er en rigtig, rigtig god forretning, lover klimaministeren

Faaborg-Midtfyn

Bent er bekymret: Nu har vi kun den her brandhane - og hvad hvis der kommer en storbrand?

Nordfyn For abonnenter

Lene frygter, at hendes søn skal starte i skole for tidligt: - Jeg mener, han har godt af at være barn et år endnu i børnehaven

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odense

- De prøver at overdøve hinanden: Naboerne har fået nok af høj musik i Odenses parker - vil tage drastiske metoder i brug

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

OB

Han insisterer på ikke at sige noget om sin situation nu: Bashkim Kadrii lover udmelding, når sæsonen er slut

Nyborg For abonnenter

Tog narko, terroriserede ekskæresten og kørte fra politiet: Mand idømt tre måneders fængsel

Erhverv

Jesper snedkererer millionresultat sammen: Har fordoblet overskuddet på et enkelt år

Annonce