Annonce
forside

Ikonisk rockband fuldender programmet: Største musikbudget på Skarø nogensinde

Savage Rose giver koncert ved næste års festival på Skarø, der også har Magtens Korridorer og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Skarøfestivalen er klar med det endelige program, der udover hovednavnet Dizzy Mizz Lizzy også har Magtens Korridorer og Savage Rose på plakaten.

Skarø: Sidste år kunne Skarøfestivalen melde alt udsolgt i februar, og i år går billetsalget endnu hurtigere.

Alligevel har festivalen skruet op for musikbudgettet, der er det største siden Lasse Bekker og Rune Kruse overtog tøjlerne i 2012. Den 1. november blev Dizzy Mizz Lizzy præsenteret som årets hovednavn, og nu er Magtens Korridorer og Savage Rose også skrevet ind på den færdigtrykte festivalplakat.

Lasse Bekker fortæller, at mange gæster kommer for den unikke stemning på en ø, men at musikprogrammet også spiller en vigtig rolle.

- Der er i de seneste 10 år opstået enormt mange festivaler i Danmark, og hvis vi skal fremtidssikre Skarøfestivalen, så er vores filosofi, at vi skal have et solidt musikprogram, som også gør os interessante udenfor Svendborg Kommune, siger Lasse Bekker.

Annonce

Skarøfestivalen

Dizzy Mizz Lizzy, Magtens Korridorer og Savage Rose står øverst på plakaten for Skarøfestivalen i 2019.På programmet står blandt andre også Peter Sommer, Ida Nielsen, Aksglæde, Roben og Knud, Esben Just, Annika Aakjær og Humleridderne.

Festivalen afvikles den 1.-3. august. Det er den 8. festival med Rune Kruse og Lasse Bekker i spidsen.

Partoutbilletter kan købes på skaroefestivalen.billet.dk. Søndag åbner salget af endagsbilletter.

Skruet op for rocken

Han fortæller, at man efter dette års udsolgte festival havde en fornemmelse af, at rocken var blevet forsømt.

Det blev der kompenseret for, da Dizzy Mizz Lizzy blev præsenteret som årets hovednavn, og med Magtens Korridorer på plakaten er der skruet yderligere op for den solide danske rock.

Magtens Korridorer åbnede i 2006 Roskilde Festival fra Orange Scene og spiller tit udsolgte koncerter, og Lasse Bekker glæder sig til at præsentere Johan Olsen og hans mere end 20 år gamle band i de beskedne rammer i æblehaven.

- Der er noget specielt ved, at de her store navne spiller på sådan en lille scene. Det bliver en slags intimkoncerter, og det er netop det, vi ønsker at dyrke som vores særkende, siger han.

Lasse Bekker tilføjer, at branchen er ved at lære Skarø at kende, og at de store navne også har lyst til at komme på festivalen.

- Sidste sommer hørte jeg en historie om en musiker, som fortalte, at han havde talt med en af landets ret kendte musikere, som spurgte: Hvordan har du fået lov til at spille på Skarø? Det synes jeg er ret sjovt, siger Lasse Bekker, der ikke vil sætte navn på den kendte kunstner.

- Men det giver mig en fornemmelse af, at branchen er bevidste om, at vi er her, og at vi har manifesteret os som en lille ambitiøs festival med et stort musikprogram, siger han.

Fortryllende Annisette

Ved årets festival stod C.V. Jørgensen øverst på plakaten, og det var et navn, som festivalfolkene havde forsøgt at trække til Skarø gennem flere år.

Sådan er det også med Savage Rose, der med Annisette i spidsen står på scenen på festivalens sidste dag lørdag den 3. august.

- Der er noget fortryllende ved Annisette, og når hun kommer ned i et lille nært set-up, hvor man ikke så tit oplever hende, så tror jeg, det vil komme til at tage kegler og blive en følelsesmæssig rigtig god oplevelse, siger Lasse Bekker.

Salget af de 1500 billetter til hele festivalen er i fuld gang, og søndag åbner festivalen for dagsbilletter. Der sælges 300 billetter til både torsdag, fredag, og lørdag, hvor henholdsvis Dizzy Mizz Lizzy, Magtens Korridorer og Savage Rose går på scenen på Skarø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Odense For abonnenter

Odense Kommune betalte for hotel, rejser og en konsulentrapport: Så meget kostede falleret tour-drøm

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce