Annonce
Odense

Ikke længere nødvendigt: Fyns Politi nedlægger to hotspots i Odense

Tilbage i marts var Fyns Politi til stede i Munke Mose på grund af en anmeldt coronafest, der dog ikke blev til noget. Munke Mose, som her er afbilledet, er fortsat et hotspot. Foto: Michael Bager
Fyns Politi nedlægger to af de hotspots, der blev etableret som særligt risikable områder for coronasmitte. Nu hvor vinteren står for døren, er det ikke længere nødvendigt, vurderer politiet.
Annonce

Odense: Fyns Politi har nedlagt to hotspots i Odense. Det drejer sig om henholdsvis Engen/Skovsøen i Fruens Bøge og Eventyrhaven.

Definitionen for et hotspot er, at det er et offentligt tilgængeligt sted, hvor erfaringerne har vist, at der samlet sig mange mennesker, og at risikoen for corona-smitte derfor er særligt stor.

Både Skovsøen og Eventyrhaven blev udpeget som hotspots, fordi de er vældig populære områder at opholde sig i, når solen skinner, og vejret er varmt. Men nu hvor der er mere løvfald og regn og påklædningen skriger mere på hue og vanter end sandaler, er det ikke længere nødvendigt at fastholde de to hotspots, vurderer Fyns Politi.

Politiet holder løbende øje med behovet for både at oprette og nedlægge hotspots. Opstår der områder, enten nye eller tidligere hotspots, hvor for mange folk stimler sammen, vil politiet vurdere, om det er nødvendigt med yderligere restriktioner.

De to hotspots nedlægges med virkning fra klokken otte om morgenen fredag den 30. oktober. Både Munke Mose og Gråbrødre Plads er fortsat hotspots.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce