Annonce
Odense

Igen lørdag aften: 201 meter gaderæs i Odense

Lørdag aften er der atter gaderæs i Odense, når Racedays.dk arrangerer løb på Odense Raceway - også kendt som Stat-Ene-Vej i Fraugde. Arkivfoto.
Annonce

I forbindelse med messen Auto Show Danmark, som foregår i denne weekend, afvikles nok en gang en omgang streetrace på Odense Raceway - vejen som til daglig bærer navnet Stat-Ene-Vej i Tietgenbyen i det sydøstlige Odense.

Flere af de biler, som er udstillet på messen, deltager i lørdag aftens gaderæs, der køres fra klokken 20 til 24. Portene til banen åbner klokken 19, men allerede fra klokken 18 kan man se de biler, som deltager i løbet.

Gaderæset, som er lovligt, har flere gange tidligere været kørt på Stat-Ene-Vej og før det på landingsbanen i HCA Airport i Beldringe. I september 2015 arrangerede Racedays.dk for første gang lovligt gaderæs i Tietgenbyen. Banen er præcis 201 meter lang, hvorefter der er yderligere 300 meter til at standse på.

- Området er perfekt, og det giver færrest gener for alle, sagde arrangør Michael Schuster Overgaard i forbindelse med det første gaderæs i september 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce