Annonce
112

Igen indbrud på p-plads: Fem biler tømt for gaver, tasker og computere

Tag dine værdigenstande med dig, hvis du parkerer en bil ved Rosengårdcentret. Det er centrets eget råd til kunderne på grund af gentagne indbrud i biler ved indkøbscentret. Arkivfoto: Michael Bager.
Der har igen været indbrud i biler parkeret ved Rosengårdcentret. I alle tilfælde er der tale om mindre biler, hvor en tyv er kommet ind ved at ødelægge en lås eller knuse en rude.

Odense: Fire bærbare computere og to telefoner er en del af udbyttet, som en eller flere tyve har fået med sig efter at være brudt ind i fem biler ved Rosengårdcentret. Indbruddene er sket mellem tirsdag formiddag og onsdag eftermiddag, oplyser Fyns Politi.

To af bilerne har ifølge anmeldelserne været parkeret ved centret fra tirsdag til onsdag, mens indbruddene i de øvrige biler er sket onsdag mellem klokken 12 og 17.30.

Rosengårdcentret har længe opfordret kunderne til at tage alle værdigenstande med fra parkerede biler. Centrets vagter overvåger ikke parkeringsområdet, som samlet fylder mere end fem hektar, og de seneste anmeldelser til politiet vidner om, at det ikke nødvendigvis stopper tyven, at man lægger tasker og værdigenstande ude af syne i bagagerummet eller handskerummet.

Annonce

Tyv kom ind i bagagerum fra bagsædet

Onsdag eftermiddag opdagede ejeren af en Chevrolet Spark, at bilens højre fordør var blevet brudt op ved låsen. Inde i bilen var tyven trængt ind i bagagerummet og havde taget en skoletaske med bærbar Asus-computer, oplader og skolebøger.

En time senere kom ejeren af en Suzuki Ignis tilbage til nogenlunde samme irriterende syn: Låsen i døren ved førersædet var blevet ødelagt, og ruden i døren bagved var blevet knust. Ved at åbne splitbagsædet kunne tyven nå ind i bilens bagagerum og derfra tage en pose med gaver, et net med blandt andet en Macbook Air og en taske med en bærbar Huawei-computer og skolebøger.

Ødelagte låse og knuste ruder

Da havde tre bilejere allerede konstateret, at deres biler skulle til reparation på grund af indbrud. Onsdag morgen fandet ejeren af en Skoda Fabia bilens bagrude og en siderude i en af bagdørene knust. Tyven havde taget to tasker af mærket Eagle Creek fra bagagerummet - i taskerne lå der tøj, puder og tæpper.

Onsdag formiddag opdagede ejeren af en Volkswagen Up, at den forreste siderude ved førersædet var blevet knust, og bilen, inklusiv handskerummet, var blevet gennemrodet. Tyven havde blandt andet forsynet sig med et par Adidas sneakers.

Klokken 14.15 blev en Peugeot 107 parkeret ved Rosengårdcentret, og ejeren var tilbage ved bilen en halv time senere. Det var alt rigeligt for en tyv til at bryde låsen i en af dørene op og forsyne sig med en taske, der blandt andet indeholdt en Macbook Air, en oplader og skolebøger. Væk var også to Iphone 8.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Der hviler en dyne af angst over Seden efter brandattentater

1995 To gange i løbet af december har ukendte gerningsmænd sat ild til Seden Skole nordøst for Odense. Nu venter beboerne kun på den næste ulykke. En beboer, der ønske at være anonym, fortæller, at der ligger en dyne af angst over lokalsamfundet. Han fortæller om trusselsbreve, afpresning af personalet på skolen og panik blandt lærerne. Flere har angiveligt følt sig tvunget til at blive hjemme fra skolen. - Der har været trusler om flere ildspåsættelser, og det tager vi alvorligt. Men borgerne i området har ingen grund til at være bange, siger lederen af politiets områdekontor, Jørn Hestelund. Han mener, at det handler om skoletrætte elever, der på den måde forsøger at gøre sig interessante. 1970 Ved rejsegildet i går på de nye lufthavnsbygninger i Odense blev der ikke lagt skjul på, at arbejdet er langt mere forsinket, end man kunne have forudset. I virkeligheden skulle bygningerne have stået færdige for længst, men nu er lufthavnen under tag og vil til foråret kunne åbne i fuldt omfang. Det var en stor lettelse, da man for et halvt år siden kunne tage en del af de nye bygninger i brug og dermed befri passagerne for at skulle vente i et telt. Rejsegildet i går omfatter ekspeditionsbygning, kontroltårn, cafeteria og køkkenregioner. Når det nye tårn tages i brug til foråret, installeres et nyt system, der gør det muligt at foretage flere operationer ved lav skyhøjde og dermed undgå flere aflysninger. 1945 På grund af det glatte føre er der i Odense sket en række ulykker, der krævede ambulancehjælp Således blev Falcks ambulance tilkaldt i morges kl. 8.30 til hjørnet af Læssøegade og Hunderupvej, hvor fru Brøchner Hansen, Hannerupgaardsvej 23, var styrtet med cyklen, hvorved hun havde brækket den ene arm og pådraget sig en hjernerystelse. I går eftermiddags måtte Falcks ambulance til Vestergade 96, hvor fru Ingeborg Gadbjerg, Lahnsgade 16, var faldet så uheldigt, at hun forslog hovedet og den ene arm. Hun førtes til skadestuen, og samme sted bragtes træindustriarbejder Th. Nielsen, Rødegaardsvej 82, der var blevet kvæstet ved på cykel at være tørnet sammen med en bil i Nørregade.

Annonce