Annonce
112

Igen indbrud på efterskole: Tyve stak af med motocrossmaskiner

Fyns Politi hører gerne fra borgere, hvis man har kendskab til, hvor fem-seks stjålne motocrossmaskiner stjålet onsdag fra Rågelund Efterskole kan være opbevaret. Arkivfoto: Michael Bager
For to år siden fik Rågelund Efterskole stjålet 10 motocrossmaskiner. Onsdag aften skete det så igen, hvor mur blev brudt ned og der blev denne gang stjålet fem-seks motocrossmaskiner.

Ukendte gerningsmænd brød onsdag ind på Rågelund Efterskole, brød en mur ned, og stjal fem-seks motocrossmaskiner.

Ifølge vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, fik man onsdag aften klokken 22.10 en anmeldelse fra forstanderen på efterskolen om, at der havde været ubudne gæster. En politipatrulje kom til stedet, og betjentene kunne konstatere, at gerningsmændene var gået voldsomt til værks ved at bryde en mur ned.

Inden for på efterskolen, som ligger midtvejs mellem Åsum og Marslev, lykkedes det for tyvene at stjæle fem-seks motocrossmaskiner, som er små motorcykler uden nummerplader og kun beregnet til at køre på lukket bane. Motocrossmaskinerne er ifølge vagtchefen af mærket Yamaha.

Det er ikke første gang, Rågelund Efterskole oplever indbrud af denne slags. For næsten to år siden skete et identisk indbrud, hvor det lykkedes gerningsmændene at stjæle 10 motocrossmaskiner.

Dengang havde politiet en mistanke om, at maskinerne var endt i Vollsmose-området. Flere beboere klagede dengang i maj 2018 over larm fra netop motocrossmaskiner, og flere oplevede nærmest at måtte springe for livet, når de kom kørende i høj fart på stisystemerne i kvarteret.

Om de senest stjålne motocrossmaskiner også er endt i Vollsmose-området vil vagtchefen skærtorsdag ikke kommentere.

- Vi vil gerne høre fra folk, der ved, hvor de står henne. Når man stjæler fem-seks crossere kommer de formentligt kun udenfor i kortere tidsrum, og så skal de opbevares et eller andet sted. Det kan sagtens være, nogen har kendskab til, hvor det er, og det hører vi gerne om, siger Lars Thede.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce