Annonce
Fyn

Igen, igen, igen: Fynsk million-gevinst i lotteri

Lottomillionerne vælter ind over Fyn med mange gevinster i november og december.

Ejby: For fjerde gang på en måned er der milliongevinst på en lottokupon, som er købt på Fyn. Ingen lottospillere havde fundet frem til alle syv rigtige tal ved trækningen lørdag aften, men der er stadig to spillere, som nu kan kalde sig millionærer, fordi de har vundet en af de to millioner, som alle spillede lottorækker kan vinde på den såkaldte millionærgaranti.

Den ene million er vundet på en lynlottokupon, som en spiller i Holstebro har købt på sit abonnement hos Danske Spil, og den anden million er udtrukket på en lottokupon, der er købt i Superbrugsen i Ejby.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra de to vindere, så har du købt en kupon i Superbrugsen i Ejby, kan det vise sig at være en god idé at få kuponen tjekket, selvom den ikke ser ud til at være med gevinst.

Også forrige lørdag, 30. november, var der lottoheld på Fyn, da en kupon købt på OK Plus-tankstationen i Middelfart var en af de to, som blev udtrukket i Danske Spils millionærgaranti.

To uger tidligere, lørdag 16. november, ramte en spiller alle syv rigtige tal med sin lottokupon, som var købt i Superbrugsen i Højby i det sydlige Odense. Det var spilleren alene om at gøre, og derfor lød gevinsten på 10 millioner kroner.

For fire uger siden, fredag 8. november, var der ingen vindere af førstepræmien i Eurojackpot-lotteriet, men i Spar i Langegade i Kerteminde havde en spiller købt en kupon, som viste sig at indeholde en andenpræmie til en værdi af knap seks millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce