Annonce
Fyn

Igen, igen, igen: Fynsk million-gevinst i lotteri

Lottomillionerne vælter ind over Fyn med mange gevinster i november og december.

Ejby: For fjerde gang på en måned er der milliongevinst på en lottokupon, som er købt på Fyn. Ingen lottospillere havde fundet frem til alle syv rigtige tal ved trækningen lørdag aften, men der er stadig to spillere, som nu kan kalde sig millionærer, fordi de har vundet en af de to millioner, som alle spillede lottorækker kan vinde på den såkaldte millionærgaranti.

Den ene million er vundet på en lynlottokupon, som en spiller i Holstebro har købt på sit abonnement hos Danske Spil, og den anden million er udtrukket på en lottokupon, der er købt i Superbrugsen i Ejby.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra de to vindere, så har du købt en kupon i Superbrugsen i Ejby, kan det vise sig at være en god idé at få kuponen tjekket, selvom den ikke ser ud til at være med gevinst.

Også forrige lørdag, 30. november, var der lottoheld på Fyn, da en kupon købt på OK Plus-tankstationen i Middelfart var en af de to, som blev udtrukket i Danske Spils millionærgaranti.

To uger tidligere, lørdag 16. november, ramte en spiller alle syv rigtige tal med sin lottokupon, som var købt i Superbrugsen i Højby i det sydlige Odense. Det var spilleren alene om at gøre, og derfor lød gevinsten på 10 millioner kroner.

For fire uger siden, fredag 8. november, var der ingen vindere af førstepræmien i Eurojackpot-lotteriet, men i Spar i Langegade i Kerteminde havde en spiller købt en kupon, som viste sig at indeholde en andenpræmie til en værdi af knap seks millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce