Annonce
Middelfart

Igen-igen: Claudias kanariefugle er lukket ud i det fri - nu kommer der hængelås på

En eller flere ukendte personer har nok en gang lukket Claudia Larsens kanariefugle ud. Arkivfoto: Jan Bonde.
Nok en gang er Claudi Larsens kanariefugle lukket ud i det fri af en eller flere ukendte personer. Nu er der sat lås på volieren i baghaven.

Middelfart: En eller flere ukendte personer kan tilsyneladende ikke lade Claudia Larsens voliere bagerst i baghaven på Assensvej i Middelfart være i fred.

Søndag er en hasp og en skydelås nok en gang slået fra, så lågen stod på vid gab, og flere kanariefugle er fløjet ud i det fri.

"Så skete det igen", skriver fugleejeren blandt andet i et opslag på Facebook.

Forleden mistede hun i alt 10 kanariefugle, mens to unger i buret døde.

Søndag fløj fire ud, så der kun er fem store unger tilbage i volieren.

Claudia Larsen har ikke de store forhåbninger til, at de bortfløjne kanariefugle vender tilbage. Samtidig overlever et par unger i buret næppe, da moren er væk, og Claudia Larsen indtil videre ikke har haft held med at fodre dem.

Annonce

Væk i 1,5 time

Og hun understreger, at hun har været ekstra omhyggelig med at sikre sig, at volieren var lukket.

Alligevel var den lille låge i bunden af buret på vid gab, efter hun søndag kun var væk fra huset i halvanden time.

Nu sætter hun en nøglelås på volieren, så ukendte personer - forhåbentlig - ikke lukker kanariefuglene ud igen.

- Jeg er ligeglad med, hvad det koster. Det er ubehageligt, at nogen kommer ned i min baghave. Det er følelsen af, at nogen overtræder min privatsfære, og at dyrene kommer ud og lider, siger Claudia Larsen.

- Jeg er bare pissesur over, at jeg skal have en lås på mine fugle, der står bagerst i min have. Det er ligesom at have indbrud, understreger hun.

Claudia Larsen overvejer at melde hændelsen til politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hurra for de frivillige

Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce