Annonce
Faaborg-Midtfyn

Igen i år er der juleaften i Korinth Kulturhus

Thomas Christensen er lidt af en godgører og har tidligere afleveret sin julebonus på værestedet Reden i Odensen, afleveret 24 buketter blomster på hospicerne i Odense og Svendborg og købt Ikea-bamser til børneafdelingen på OUH. Arkivfoto: Torsten Cilleborg
Thomas Christensen inviterer igen i år alle interesserede til at holde jul sammen i Kulturhuset.

Korinth: I 2018 bød Thomas Christensen fra Korinth små 20 gæster på middag, pakkespil og Disneys Juleshow på storskærm juleaften i Korinth Kulturhus, så julen også kunne blive festlig for dem, der måske ellers havde udsigt til at tilbringe højtiden alene. Og det blev så stort et hit, at han i år gentager successen.

Arrangementet begynder klokken 16 og slutter omkring klokken 23.

Programmet byder på juleshow, god julemad fremstillet af Karen Køkken ved Karen Grubbe Hynkemejer, sange og dans om træet og meget mere.

Og alt dette får man for den nette sum af 25 kroner pr. person.

Julefrokostudvalget og hallen bidrager nemlig til arrangementet økonomisk, og forskellige sponsorer hjælper også til, så det kan blive en festlig fejring i Kulturhuset.

Bor man i Korinth, Øster Hæsinge, Faaborg eller omegn, er der mulighed for at blive hentet og bragt efter aftale. Arrangørerne har desværre ikke mulighed for at transportere kørestole osv. Men der er gode adgangsforhold i Kulturhuset, hvis man altså selv kan sørge for transporten derhen.

- Kom og få en hyggelig aften sammen med os andre i kulturhuset i stedet for at sidde alene, lyder opfordringen.

Tilmelding skal ske til til Thomas Christensen på telefonnummer 61 30 57 82 eller på thomas5600@gmail.com senest 19. december.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce