Annonce
Faaborg-Midtfyn

Igen i år er der juleaften i Korinth Kulturhus

Thomas Christensen er lidt af en godgører og har tidligere afleveret sin julebonus på værestedet Reden i Odensen, afleveret 24 buketter blomster på hospicerne i Odense og Svendborg og købt Ikea-bamser til børneafdelingen på OUH. Arkivfoto: Torsten Cilleborg
Thomas Christensen inviterer igen i år alle interesserede til at holde jul sammen i Kulturhuset.

Korinth: I 2018 bød Thomas Christensen fra Korinth små 20 gæster på middag, pakkespil og Disneys Juleshow på storskærm juleaften i Korinth Kulturhus, så julen også kunne blive festlig for dem, der måske ellers havde udsigt til at tilbringe højtiden alene. Og det blev så stort et hit, at han i år gentager successen.

Arrangementet begynder klokken 16 og slutter omkring klokken 23.

Programmet byder på juleshow, god julemad fremstillet af Karen Køkken ved Karen Grubbe Hynkemejer, sange og dans om træet og meget mere.

Og alt dette får man for den nette sum af 25 kroner pr. person.

Julefrokostudvalget og hallen bidrager nemlig til arrangementet økonomisk, og forskellige sponsorer hjælper også til, så det kan blive en festlig fejring i Kulturhuset.

Bor man i Korinth, Øster Hæsinge, Faaborg eller omegn, er der mulighed for at blive hentet og bragt efter aftale. Arrangørerne har desværre ikke mulighed for at transportere kørestole osv. Men der er gode adgangsforhold i Kulturhuset, hvis man altså selv kan sørge for transporten derhen.

- Kom og få en hyggelig aften sammen med os andre i kulturhuset i stedet for at sidde alene, lyder opfordringen.

Tilmelding skal ske til til Thomas Christensen på telefonnummer 61 30 57 82 eller på thomas5600@gmail.com senest 19. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce